Managed VPS

Over Managed VPS

Onze Managed VPS pakketten worden onderhouden, geoptimaliseerd, beveiligd, geback-upt en constant op meer dan 100 punten in de gaten gehouden. Hier vertellen wij u wat “managed” bij ons betekend.

← Managed VPS pakketten


Wat is een Managed VPS?

Wat is een Managed VPS? Managed VPS het woord zegt het eigenlijk al, dit is een server welke wij voor u “managen” of wel beheren. Dit begint bij het installeren en vervolgens gebruiksklaar aan u opleveren van de server binnen één werkdag nadat u deze bij ons heeft besteld.

Zo onderhouden wij uw server maandelijks waarbij wij ervoor zorgen dat alle server software up-to-date is en beveiligingspatches tussentijds geïnstalleerd worden.

Bij de installatie van uw server installeren en configureren wij een normale en een webapplicatie firewall (Config Server Firewall & Security en ModSecurity).

Met behulp van ons eigen back-up systeem maken wij dagelijks een back-up van uw data en databases. Deze kunt u via ons klanten controlepaneel herstellen.

In het geval van een storing kunt u ons dag en nacht bereiken op een speciaal hiervoor bedoeld telefoonnummer. Wij houden uw server op meer dan 100 punten constant in de gaten en handelen zo snel mogelijk in het geval van een probleem.

Tot slot kunt u maandelijks een uur gebruik maken van de bij uw server inbegrepen remote-hands mogelijkheid. Denk aan het installeren van software als Composer, Git, WP-CLI, NPM en Node.js of het wijzigen van de configuratie van uw server.


Zekerheden en garanties

Zekerheden en garanties Uw Managed VPS wordt standaard geleverd met Managed Basis, de inhoud van dit server beheer pakket hebben wij voor u in detail omschreven onder “Wat is een Managed VPS?”

U kunt contact met ons opnemen als u het bijgeleverde server beheer pakket uit zou willen breiden (bijv. een hogere back-up retentie en extra remote-hands uren).

Daarnaast is het ook mogelijk om een zogeheten service level agreement voor uw server af te sluiten. Een service level agreement bevat bepaalde “harde” afspraken omtrent reactietijd, server en netwerk up-time en prioriteit bij ondersteuning.

Omdat elke klant anders is en veelal andere prioriteiten hebben valt is dit maatwerk. Vertel ons uw wensen en wij stellen geheel vrijblijvend een voorstel voor u samen.
Helder, duidelijk en transparant

Helder, duidelijk en transparant

Als u ervoor kiest om uw server beheer pakket uit te breiden of een service level agreement af te sluiten dan zullen wij een heldere gemakkelijk te begrijpen overeenkomst op laten stellen waarin duidelijk staat omschreven wat er onderling is afgesproken, wat u van ons kunt verwachten en welke garanties er op basis van de overeenkomst worden afgegeven.

Als wij werkzaamheden aan uw server uitvoeren dan zullen wij deze rapporteren en kunt u deze rapportages met behulp van ons klanten controlepaneel altijd teruglezen.

Wij geloven in een heldere aanpak, één waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Uw absolute tevredenheid is ons doel en wij zetten ons dagelijks in om dit te realiseren.Vergelijk, kies en bestel

Vergelijk, kies en bestel

We bieden een aantal vooraf samengestelde Managed VPS pakketten aan welke u op onze website kunt bestellen.

Als u deze pakketten met elkaar wilt vergelijken dan kunt u hiervoor het vergelijkingsoverzicht van onze Premium en Power pakketten raadplegen.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen.Stuur ons een bericht