Kies én bestel uw eigen domeinnaam + doorstuurservice v.a. € 6,99 per jaar

Review Review Review Review Review Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5

Hier vindt u een overzicht van de door ons meest verkochte domeinextensies. Elke bij ons bestelde domeinnaam wordt gratis geleverd met onder andere onze doorstuur- en Managed DNS service. U beheert uw domeinnaam eenvoudig met ons eigen klanten controlepaneel.

Domein Populaire Domeinnamen
.nl (Netherlands)

nl

Netherlands


€ 6,99 per jaar

(€ 8,46 incl. btw per jaar)

.be (Belgium)

be

Belgium


€ 8,00 per jaar

(€ 9,68 incl. btw per jaar)

.eu (European Union)

eu

European Union


€ 9,99 per jaar

(€ 12,09 incl. btw per jaar)

.com ()

com

-


€ 13,49 per jaar

(€ 16,32 incl. btw per jaar)

.net ()

net

-


€ 13,74 per jaar

(€ 16,62 incl. btw per jaar)

.de (Germany)

de

Germany


€ 17,50 per jaar

(€ 21,17 incl. btw per jaar)

.shop ()

shop

-


€ 36,28 per jaar

(€ 43,89 incl. btw per jaar)

.nu (Niue)

nu

Niue


€ 37,79 per jaar

(€ 45,72 incl. btw per jaar)

.info ()

info

-


€ 21,18 per jaar

(€ 25,62 incl. btw per jaar)

.tv (Tuvalu)

tv

Tuvalu


€ 42,50 per jaar

(€ 51,43 incl. btw per jaar)

.co.uk (United Kingdom)

co.uk

United Kingdom


€ 8,00 per jaar

(€ 9,68 incl. btw per jaar)

.blog ()

blog

-


€ 30,28 per jaar

(€ 36,63 incl. btw per jaar)

Handig controlepaneel

Handig controlepaneel

Met ons controlepaneel beheert u eenvoudig elk aspect van uw domeinnaam. Zoals het wijzigen van domein contacten, het instellen van nameservers en het koppelen aan een webhosting pakket of server.

Standaard compleet

Standaard compleet

Elke domeinnaam welke u bij ons besteld wordt standaard geleverd met onder andere onze doorstuur- en Managed DNS service. Daarnaast zijn het gebruik van onze API en HostFact plug-in gratis inbegrepen.

Korting voor resellers

Korting voor resellers

Als u een grote hoeveelheid domeinnamen in beheer heeft en deze naar ons wilt verhuizen dan krijgt u soms korting, ook is het mogelijk om "op rekening" real-time domeinnamen te registreren of te verhuizen.

Veel gestelde vragen

Hier geven wij antwoord op een aantal veel gestelde vragen over domeinnaam registratie en verhuizing. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt met al uw vragen of voor advies altijd bij ons terecht.


Onze klanten hebben inmiddels meer dan 10.000 domeinnamen met de meest uiteenlopende domeinextensies aan ons toevertrouwd.

Net als bij onze andere diensten hebben wij onze best gedaan om ook onze domeinnamen zo compleet mogelijk aan u te leveren.

Inbegrepen zijn onder andere onze doorstuur- en Managed DNS service, eenvoudig beheer via ons controlepaneel en toegang tot onze API.

Daarnaast zijn wij deelnemer bij onder andere de SIDN (.nl), DNSBE (.be) en EurID (.eu). Veel internationale domeinnamen - waaronder .com en .net - nemen wij voor u af bij de grote registrar CentralNic (voorheen RRPproxy).

Wij bieden meer dan 500 verschillende domeinextensies aan. Mocht u ondanks ons brede assortiment toch opzoek zijn naar een andere domeinextensie dan kunt u hierover natuurlijk contact met ons opnemen.

Elke maand komen er nieuwe domeinextensies bij, niet al deze domeinextensies worden (direct) aan onze website toegevoegd.

Hierdoor is de kans groot dat wij de domeinextensie waarnaar u zoekt, ondanks dat deze niet op onze website staat, wel aan u aan kunnen bieden.

Als u een domeinnaam bij ons besteld wordt deze geleverd met o.a.:


Natuurlijk kunt u uw domeinnaam ook koppelen aan één van onze diensten of een dienst van een andere provider, zo kunt u uw domeinnaam ...

Zeker. Via ons controlepaneel (en met behulp van onze API) kunt u domein contacten aanmaken welke kunnen worden gebruikt voor het registreren van een nieuwe domeinnaam of het verhuizen van een bestaande domeinnaam.

Het domein contact is een profiel welke de (NAW) gegevens van de beoogde houder (eigenaar), administratief- en/of technisch contactpersoon bevat.

Door een eerder aangemaakt domein contact tijdens het bestellen van een domeinnaam te kiezen kunt u deze bijv. op naam van uw klant aanvragen.

Uiteraard. U kunt uw bestaande domeinnaam in verreweg de meeste gevallen eenvoudig naar ons toe verhuizen.

Zo hebben wij een stappenplan samengesteld en kunt u op onze support pagina's terecht voor info over de benodigdheden per domeinextensie.

Als u er toch niet (helemaal) uitkomt dan staat ons team van alleskunners zowel binnen- als buiten kantooruren voor u klaar.

Lees verderLees meer

Als groot afnemer (Reseller) kunt u in de meeste gevallen tot 10% korting krijgen op onze meest verkochte domeinextensies waaronder .nl, .be en .eu.

Om te kwalificeren moet u 500 domeinnamen bij ons afnemen of van plan zijn om 500 domeinnamen de "komende tijd" naar ons toe te verhuizen.

De daadwerkelijk toegekende korting is afhankelijk van de situatie. Wij adviseren u dan ook om hier (vooraf) contact met ons over op te nemen.

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje. Wij zijn er ontzettend trots op dat klanten de hosting van tienduizenden websites dagelijks aan ons toevertrouwen. Hier vindt u een verzameling van reviews welke klanten over ons hebben achtergelaten.


Review Review Review Review Review

Prettig persoonlijke benadering

"Prettig persoonlijke benadering, uitstekende service en een zeer goede kwaliteit. Top!"


Review Review Review Review Review

Stabiele en betrouwbare hoster

"Ben hier al bijna 15 jaar klant. Stabiel bedrijf wat goed voor hun klanten zorgt. Als er problemen zijn dan lossen ze die snel en goed op...."


Review Review Review Review Review

Top service en support

"Ik heb enkele jaren een webhosting pakket gehad, en in deze tijd meerdere keren een korte (of meer complexe) vraag gehad. De support was..."


Kies én bestel uw domeinnaam

Het bestellen van een domeinnaam is eenvoudig en kost nog geen 5 minuten van uw tijd. Nadat u een domeinnaam via onze website heeft besteld kunt u deze in de meeste gevallen al binnen een aantal uur gebruiken.

U heeft al een domeinnaam v.a. € 6,99 p/jaar incl. doorstuur- en Managed DNS service. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct bestellenBestellen