Status

Status van onze diensten

Hier vindt u in één oogopslag de actuele status van onze diensten. Als u denkt last te hebben van een storing of probleem dan kunt u op onze statuspagina een website check uitvoeren. Meldingen over bij ons bekende storingen en eerder gepland onderhoud worden ook op onze statuspagina getoond.Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend. Gebruik website check Bezoeken om te controleren of er onderhoud, storingen of observaties zijn met betrekking tot uw website of server.


Zo blijft u online

Zo blijft u online

We controleren meerdere keren per minuut geautomatiseerd alle servers onder ons beheer op meer dan honderd verschillende punten.

In het geval van een probleem of als er een probleem dreigt te ontstaan ontvangen we hierover direct bericht zodat er (tijdig) actie kan worden ondernomen.

Zo zorgen we ervoor dat uw website of server goed bereikbaar is én blijft.


Klanten controlepaneel

Klanten controlepaneel

Als server klant kunt u een deel van de door ons verzamelde monitoring gegevens doormiddel van het klanten controlepaneel inzien.

Denk hierbij aan de actuele service status (web, database, ssh en controlepaneel) en historisch verbruik. Doormiddel van de website check Bezoeken op onze statuspagina kunt u controleren of er onderhoud, storingen of observaties zijn met betrekking tot uw website of server.


Wat te doen bij storing?

Wat te doen bij storing?

In het geval van een storing welke niet door ons gemeld wordt op onze statuspagina Bezoeken kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch contact met ons opnemen.

Voordat u ons belt vragen wij u een stappenplan te doorlopen om er zeker van te zijn dat er sprake is van een storing, lees hier meer over op Hoe kan ik een storing melden? Bezoeken

Staat er wel een melding op onze statuspagina dan vragen wij u vriendelijk doch dringend deze in de gaten te houden. Zo kunnen wij ons volledig richten op het oplossen van het probleem.
Stuur ons een bericht