Professionele spamfilter

Professionele spamfilter

Onze professionele spamfilter voorkomt in de meeste gevallen dat schadelijke en ongewenste e-mails in uw inbox terecht komen. Wij zorgen er ook voor dat door u verstuurde e-mail op de plaats van bestemming aankomt. Hier vertellen wij u meer over onze anti-spam oplossingen.

E-mail ontvangen

Om te voorkomen dat schadelijke e-mails uw inbox bereiken, scannen we uw inkomende e-mails op spam, malware en phishing. Deze berichten worden automatisch voor u gefilterd. U kunt uw spamfilterinstellingen aanpassen via het webhosting controlepaneel.

Onze professionele spamfilter is standaard inbegrepen bij al onze webhosting pakketten en is als optie beschikbaar voor Managed VPS klanten.

E-mail versturen

Om te voorkomen dat onze (webhosting) servers en die van u op blacklists terechtkomen en verzonden e-mails niet meer aankomen, scannen we alle uitgaande e-mails op schadelijke berichten.

Wekelijks filteren we honderdduizenden e-mailberichten verzonden door onze klanten en voorkomen in meer dan 90% van de gevallen de verzending van schadelijke berichten vanaf één van onze IP-adressen.

Spamvrije e-mail

Spamvrije e-mail

Laten controleren van uw e-mails door onze spamfilter is simpel. Wanneer u uw domeinnaam heeft toegevoegd aan onze spamfilter, zullen alle inkomende e-mails automatisch gescreend worden.

Voorkomen problemen

Voorkomen problemen

Door de screening van alle verzonden e-mails voorkomt u dat uw server op een “blacklist” terechtkomt, waardoor u zich verzekerd van de aankomst van uw e-mails en die van uw klanten bij de ontvanger.

Einde aan blacklisting

Einde aan blacklisting

Onze uitgaande spamfilter voorkomt blacklisting van uw domeinnaam of server. Onze spamfilter checkt automatisch elke verzonden e-mail en houdt potentieel schadelijke inhoud tegen voordat het verstuurd wordt.

Server reputatie

Server reputatie

Door al uw uitgaande e-mails te controleren op SPAM, malware en virussen, garanderen wij de bescherming van uw serverreputatie. Dit is cruciaal voor het effectief afleveren van de e-mails die u verstuurt.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Met het klanten controlepaneel kunt u domeinnamen toevoegen, verbruiksstatistieken inzien en geblokkeerde e-mails alsnog laten afleveren. Daarnaast kunt u handmatig e-mailadressen blokkeren.

Bescherm uw klanten

Bescherm uw klanten

Verbeter de gebruikerservaring door uw klanten professioneel te beschermen tegen SPAM, malware en phishing berichten en door betrouwbare aflevering van verzonden e-mails te waarborgen.

Anti-spam oplossingen

Onze webhosting- en resellerpakketten zijn standaard uitgerust met een effectieve spamfilter. Als u meer wilt weten over de beste anti-spamoplossing voor uw server(s), aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden.


Omschrijving Voorwaarden Prijs Opmerkingen
Inkomende spamfiltering Inkomende spamfiltering € 2,50 per maand per domeinnaam (eindgebruikers)
Inkomende spamfiltering Inkomende spamfiltering minimaal 5 € 1,50 per maand per domeinnaam (resellers)
Inkomende spamfiltering Inkomende spamfiltering minimaal 10 € 0,75 per maand per domeinnaam (Managed VPS - bulk)
Uitgaande spamfiltering Uitgaande spamfiltering € 19,95 per maand per Managed VPS-pakket (server)