Een overzicht van onze complementaire (overige) diensten

Review Review Review Review Review Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5

Naast onze website-, domein- en server diensten bieden we ook een aantal complementaire (overige) diensten aan zoals Microsoft 365, Sectigo SSL certificaten, server beheer pakketten en Service Level Agreement (SLA). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje. Wij zijn er ontzettend trots op dat klanten de hosting van tienduizenden websites dagelijks aan ons toevertrouwen. Hier vindt u een verzameling van reviews welke klanten over ons hebben achtergelaten.


Review Review Review Review Review

Geweldige klantenservice

"Ik ben sinds enkele jaren klant bij Xynta en neem verschillende diensten bij hen af voor eigen websites en websites van klanten. Hun advies..."


Review Review Review Review Review

Stabiele en betrouwbare hoster

"Ben hier al bijna 15 jaar klant. Stabiel bedrijf wat goed voor hun klanten zorgt. Als er problemen zijn dan lossen ze die snel en goed op...."


Review Review Review Review Review

Prettig persoonlijke benadering

"Prettig persoonlijke benadering, uitstekende service en een zeer goede kwaliteit. Top!"


Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft over één van onze overige diensten gebruik dan de ronde knop rechts onderaan deze pagina om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenContact

Bestelling plaatsen

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om één van onze website-, domein- of server diensten te bestellen.


Direct bestellenBestellen