Overige diensten

Méér hosting diensten

Soms ontstaat een nieuwe dienst uit behoefte of kiezen we ervoor een bepaalde dienst als aanvulling op al bestaande diensten aan te passen. De wens en behoefte van u als klant speelt hierbij een belangrijke rol.Wat zijn overige diensten?

Onze juridische documenten Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van managed hosting diensten. Het technisch beheer wordt door ons geregeld en de klant hoeft de dienst alleen te gebruiken. Ter ondersteuning van onze standaard managed hosting diensten bieden wij ook een aantal “overige” diensten aan.

Voorbeelden zijn het server beheer pakket waarmee u het beheerniveau van uw server uit kan breiden, of een service level agreement waarmee u garanties en zekerheden in een voor u opgesteld contract laat vast leggen.

Klanten welke in het bezit zijn van een eigen domeinnaam maar welke (nog) geen website hebben kunnen gebruik maken van ons e-mail pakket (€ 2,49 /maand voor 5 e-mail adressen en 5 GB opslagruimte) waarmee zij e-mail kunnen versturen, e-mail kunnen ontvangen en hun domeinnaam door kunnen sturen.


Onze premium diensten

Premium diensten Naast de hierboven beschreven overige diensten bieden wij ook premium diensten. Deze zijn gaan verder waar onze andere diensten stoppen en bieden ondersteuning bij website gerelateerde werkzaamheden waar u normaal als klant zelf voor verantwoordelijk bent.

Omdat wij u toch willen kunnen helpen zijn onze premium diensten ontstaan.

De volgende hapklare premium diensten zijn beschikbaar voor al onze klanten:
Zo kunnen wij u helpen bij het verhuizen van uw website of e-mailadres, een probleem met uw website oplossen, hulp op afstand bieden, het adres van uw website wijzigen en uw website verplaatsen.

Als wij u ergens bij kunnen helpen kunt u zowel binnen als buiten contact met ons opnemen.
Stuur ons een bericht