Een overzicht van onze complementaire (overige) diensten

Review Review Review Review Review Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5

Naast onze website-, domein- en server diensten bieden we ook een aantal complementaire (overige) diensten aan zoals Microsoft 365, Sectigo SSL certificaten, server beheer pakketten en Service Level Agreement (SLA). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje. Wij zijn er ontzettend trots op dat klanten de hosting van tienduizenden websites dagelijks aan ons toevertrouwen. Hier vindt u een verzameling van reviews welke klanten over ons hebben achtergelaten.


Review Review Review Review Review

Xynta met de X van eXtra

"Ik ben tevreden over Xynta. De hosting, de apps die beschikbaar zijn en absoluut niet te vergeten de snelle en klantvriendelijke..."


Review Review Review Review Review

Ik ben heel blij met Xynta

"Ik ben heel blij met Xynta. Heel prettig dat ze telefonisch bereikbaar zijn. En ze hebben mij enorm geholpen toen ik helemaal vastliep met..."


Review Review Review Review Review

Tophost! Aanrader!

"Heb sinds 2000 veel ervaring met webhosts op mogen doen. Geen webhost heeft dezelfde klasse van serviceverlening middels chatfunctie zoals..."


Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft over één van onze overige diensten gebruik dan de ronde knop rechts onderaan deze pagina om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenContact

Bestelling plaatsen

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om één van onze website-, domein- of server diensten te bestellen.


Direct bestellenBestellen