Over ons

API

Met onze API kunt u bepaalde handelingen in uw website of applicatie inbouwen zoals het bestellen en beheren van domeinnamen, het aanvragen van datacenter toegang en het opvragen van server gegevens.Wat kunt u ermee?

Wat kunt u ermee?

Door gebruik te maken van onze API kunt u een groot aantal (geautomatiseerde) handelingen in uw eigen website of applicatie inbouwen.

Een aantal van de op dit moment via onze API uit te voeren acties zijn:


  • Een domeinnaam bestellen
  • WHOIS-gegevens wijzigen
  • Nameserver instellingen wijzigen
  • Managed DNS zones beheren (gepland)
  • Verhuiscodes opvragen
  • Contacten toevoegen, bewerken en verwijderen

Huidige API versie

Huidige API versie

De op dit moment beschikbare versie van onze API is versie 2022.1-beta4. Deze versie is uitgebracht en beschikbaar sinds: donderdag 12 mei 2022

Bezoek ons blog voor meer over eerder uitgebrachte API versies en het bijbehorende changelog
HostFact integratie

HostFact integratie

Veel bedrijven welke (actief) hosting verkopen kiezen voor HostFact Bezoeken. HostFact biedt een volwaardig beheerpaneel voor uzelf, een online (veelal geautomatiseerd) bestelsysteem en een gemakkelijk te gebruiken controlepaneel voor uw klanten.

Door gebruik te maken van onze gratis te gebruiken HostFact plug-in automatiseert u veel handelingen welke voor een hostingaanbieder vaak voorkomend zijn zoals;

Het registreren en verhuizen van domeinnamen, het wijzigen van WHOIS-informatie en nameserver instellingen, het opvragen van een verhuiscode en het geautomatiseerd verwerken van een domeinnaam opzegging.
Stuur ons een bericht