Overige diensten

Maatwerk

Er zijn talloze technieken die kunnen worden ingezet bij het bouwen van een passende hosting dienst. In situaties waarbij een traditionele hosting dienst niet voldoet zorgen wij voor (specialistisch) maatwerk.Maatwerk speciaal voor u

Maatwerk speciaal voor u

We bieden een breed scala aan hosting diensten van domeinnamen tot webhosting pakketten, van managed vps pakketten tot virtualisatie platformen. Voor elk soort (hosting) behoefte is er een oplossing welke wij afgesteld op uw wensen aan u kunnen leveren.

Vertel ons waarvoor u een hosting oplossing zoekt en wij leveren snel, doelgericht en volledig rekening houdende met uw wensen een passende hosting dienst.

Onze experts staan voor u klaar. Bel ons op voor een kennismaking, gebruik de knop rechts onderaan deze pagina om direct contact op te nemen of stuur ons een e-mail. Wij nemen nadat wij uw bericht ontvangen hebben spoedig contact met u.

We zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch geopend


Toepassing en technieken

Toepassing en technieken

We hebben voor honderden bedrijven een maatwerk oplossing gebouwd welke naadloos aansluit op de wensen en eisen van de klant. Een aantal voorbeelden van maatwerk zijn:

Bedrijfskritische websites en applicaties, drukbezochte webshops (E-commerce), software oplossingen (SaaS), infrastructuur oplossingen (IaaS), eventhosting: tijdelijke belasting, offsite back-up en drukbezochte database intensieve websites

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij een maatwerk oplossing leveren op basis van een veel verschillende technieken, waaronder:

Load en peak balanced hosting, hoge beschikbaarheid platform (HA), caching, (real-time) data replicatie en failover, datacenter en netwerk failover, versleutelde VPN en proxy verbindingen en een applicatie gebaseerd platform

Stuur ons een bericht