Hosting

Hosting verhuisservice

Onze verhuisservice maakt het overstappen van hostingprovider een stuk eenvoudiger, zeker wanneer u niet voldoende technische kennis heeft om uw website zelf te verhuizen. Wij verhuizen uw website gratis.

← Hosting pakketten

Zorgeloos verhuizen

Zorgeloos verhuizen

Wanneer u opkijkt tegen de verhuizing van uw website, e-mailadressen en e-mail vanaf uw huidige hostingprovider naar uw nieuw bij ons bestelde hosting pakket dan kunnen wij u hierbij helpen. Bij al onze webhosting en WordPress hosting pakketten is onze verhuisservice gratis inbegrepen.

We zullen de volgende zaken zorgvuldig en op een professionele manier voor u verhuizen:

  • Website bestanden
  • Database(s)
  • E-mailadressen en e-mail
  • Domeinnaam

Op onze supportpagina's Opent in een nieuw venster hebben we omschreven hoe u onze gratis verhuisservice aan kunt vragen. Wij staan 525.600 minuten per jaar voor u klaar, bij vragen of als u hulp nodig heeft dan kunt u contact met ons opnemen.

1. Kies een hosting pakket

1. Kies een hosting pakket

Kies het webhosting of WordPress hosting pakket welke het beste aansluit op uw wensen en eisen. Als u wil kunnen wij u adviseren bij uw pakket keuze.

2. Verhuisservice aanvragen

2. Verhuisservice aanvragen

Zodra u uw hosting pakket heeft besteld kunt u de verhuisservice aanvragen. Op onze support pagina’s Opent in een nieuw venster hebben we tot in detail omschreven hoe u dit kunt doen.

3. Grenzeloos verder groeien

3. Grenzeloos verder groeien

Wij zorgen ervoor dat uw website zorgvuldig en professioneel verhuisd wordt. Na de verhuizing kan uw website zonder problemen verder groeien.

Wat hebben jullie van mij nodig?

Om uw website op een goede manier te kunnen verhuizen hebben we op voorhand een aantal gegevens van u nodig:

  • De inloggegevens van het controlepaneel bij uw huidige hosting provider (bijv. Plesk, DirectAdmin, cPanel, of een ander eigen controlepaneel).
  • De verhuiscode van uw domeinnaam, wij zullen de domeinnaam verhuizen zodra uw website naar uw nieuwe hosting pakket overgeplaatst is.
  • Zorg ervoor dat uw website up-to-date is, zorg er bijvoorbeeld voor dat uw CMS (WordPress, Joomla, Drupal bijv.), thema's en plugins up-to-date zijn.

Het regelmatig onderhouden van uw website is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website ook in de toekomst goed blijft werken. In de meeste situaties zijn er regelmatig nieuwe updates voor uw website beschikbaar, deze lossen problemen (bugs) op, voegen nieuwe functies toe en verhelpen gevonden beveiligingsproblemen. Beveiligingsproblemen kunnen er op termijn voor zorgen dat uw website gehackt, misbruikt of aangevallen wordt.

Helaas zien we vaak slecht onderhouden websites. Situaties waarbij WordPress jarenlang niet is onderhouden of er een sterk verouderde PHP-versie gebruikt wordt. Door regelmatig te updaten voorkomt u problemen in de toekomst.

Wat kan ik van jullie verwachten?

Nadat we alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de verhuizing van uw website:

  • We controleren vooraf of uw website op een succesvolle manier verhuisd kan worden, zo kunnen problemen tijdens de verhuizing voorkomen worden.
  • Wij verhuizen uw website. Nadat wij uw website verhuist hebben controleren wij deze om er zeker van te zijn dat de verhuizing gelukt is.
  • We doen onze uiterste best om downtime te voorkomen, pas na een succesvolle verhuizing zullen wij uw domeinnaam verhuizen.

Als hostingprovider hebben we veel verstand van de meest uiteenlopende hostingdiensten. We zijn geen websitebouwer en hierdoor hebben we veel minder verstand van het bouwen en repareren van websites. Daardoor kan het voorkomen dat uw website, ondanks onze beste inspanningen, na de verhuizing niet of niet goed meer werkt. Wij zullen natuurlijk onze uiterste best doen om deze problemen op te lossen maar, we kunnen niet beloven dat dit ook daadwerkelijk lukt.

Het kan ook voorkomen dat we bij de voorbereiding van uw verhuizing vaststellen dat verhuizen op dit moment niet mogelijk is. Wij verhuizen nooit een website voordat we zeker van zijn dat deze ook na de verhuizing goed zal blijven werken.
Stuur ons een bericht