Overige diensten

SSL certificaten

Onze webhosting en Managed VPS pakketten worden geleverd met Auto SSL. Dit betekent dat er voor elke aan de dienst toegevoegde domeinnamen automatisch een gratis SSL certificaat wordt aangevraagd.Gratis SSL certificaat meegeleverd

Gratis SSL certificaat meegeleverd

Gratis SSL certificaten worden geautomatiseerd uitgegeven door Let’s Encrypt. Hiervoor moet de domeinnaam wel eerst naar de server verwijzen. Deze autoriteit wordt door elk groot controlepaneel native ondersteund, denk aan Directadmin, Cpanel en Plesk.

Met behulp van het door ons bijgeleverde controlepanelen kunt u ook zelf een gratis SSL certificaat aanvragen of een eigen elders gekocht SSL-certificaat installeren.

Een SSL certificaat versleuteld het verkeer van en naar uw server. Door uw website adres met SSL te versleutelen verdwijnt de noemer “Niet veilig” uit uw browser en zal er een slotje in de adresbalk naast uw website adres worden weergegeven.

Op onze support pagina’s hebben wij een stappenplan samengesteld voor het versleutelen van uw Wordpress-, Joomla-, Magento- en Prestashop website.

Als u hulp nodig hebt bij het installeren van een SSL certificaat of het aanpassen van uw website dan kunt u gebruik maken van de premium dienst “Hulp op afstand”.


Betaald SSL certificaat aanvragen

Betaald SSL certifcaat aanvragen

We hadden het er eerder op deze pagina al kort over. Het is ook mogelijk om elders een betaald SSL-certificaat bijvoorbeeld bij Sectigo en GlobalSign aan te schaffen en deze met behulp van het door ons bijgeleverde controlepaneel te installeren.

Voor het aanvragen van een betaald SSL-certificaat moet u eerst een Certificate Signing Request genereren, gelijktijdig wordt er door de server een zogeheten Private Key voorbereid. Met het CSR kunt u betaald SSL certificaat aanvragen.

Zodra u uw aanvraag heeft afgerond ontvangt u uw SSL certificaat. Deze plakt u onder uw Private Key om daarna het door u ontvangen root certificaat te installeren.

Stuur ons een bericht