Managed VPS

Managed VPS uitbreidingen

Elk van onze Managed VPS pakketten worden standaard geleverd met het populaire en veel gebruikte Directadmin controlepaneel. Hiermee kunt u uw server direct in gebruik nemen en eenvoudig beheren.

← Managed VPS pakketten


Controlepaneel en extensies

Controlepaneel en extensies Elke server wordt door ons standaard geleverd met het eenvoudig te gebruiken en Nederlandstalige Directadmin controlepaneel. Dit maakt het een stuk makkelijker om uw server in gebruik te nemen en op de server door u ondergebrachte websites en applicaties te beheren.

Als u dat wil bieden we ook de optie om het Directadmin controlepaneel in te ruilen voor bijvoorbeeld Cpanel of Plesk. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Daarnaast kan uw server onder andere uitgebreid worden met: Installatron, Imunify360, Litespeed webserver, Cloudlinux en Jetbackup:

Soort Prijs /maand
Directadmin controlepaneel € 9,95
Cpanel controlepaneel v.a. € 17,50
Plesk controlepaneel v.a. € 19,95
Installatron extensie € 9,95
Patchman extensie € 29,95
Imunify360 extensie € 40,00
Directadmin Pro Pack extensie € 24,99
Litespeed webserver v.a. € 15,00
Cloudlinux besturingssysteem € 19,95
Spamfilter (inkomend) e-mail € 2,50 /domeinnaam
Spamfilter (uitgaand) e-mail € 19,95

Op zoek naar iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor méér capaciteit

Kies voor meer capaciteit Naast software is het ook mogelijk om uw server capaciteit uit te breiden zonder dat u hierbij de stap naar een groter Managed VPS pakket hoeft te maken. Het opwaarderen van de capaciteit duurt vaak maar enkele minuten en kan s'avonds laat uitgevoerd worden.

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u veel data op wilt slaan maar de server capaciteit voldoende is. In zo’n situatie is het beter om de beschikbare opslagruimte uit te breiden in plaats van de server in z’n geheel op te waarderen.

Wij houden uw server constant goed in de gaten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld tijdig adviseren op te waarderen of belasting verminderde maatregelen te nemen.

Uitbreiding Prijs /maand
+ 1 CPU core € 10,00
+ 1 GB RAM € 12,50
+ 100 GB opslagruimte € 13,50
+ 1 IP(v4)-adres € 5,00

Zo zorgen wij ervoor dat uw websites en applicaties snel zijn en blijven.
Gemaakt voor uw use case

Gemaakt voor uw use case

Hierboven vindt u slechts een greep uit de soft- en (virtuele) hardware mogelijkheden welke wij u aan kunnen bieden. Voor (bijna) elk soort “use case” kunnen wij een passende hosting oplossing aanbieden.

Als u meer wilt weten over een één van de bovenstaande uitbreidingen, het controlepaneel of als u op zoek bent naar een uitbreiding welke hierboven niet genoeg wordt dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.Vergelijk, kies en bestel

Vergelijk, kies en bestel

We bieden een aantal vooraf samengestelde Managed VPS pakketten aan welke u op onze website kunt bestellen.

Als u deze pakketten met elkaar wilt vergelijken dan kunt u hiervoor het vergelijkingsoverzicht van onze Premium en Power pakketten raadplegen.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen.Chat met ons