Verhuisservice

Server verhuisservice

In de meeste gevallen kunnen wij u helpen om uw websites, applicaties en e-mail gratis te verhuizen naar uw nieuwe Managed VPS-pakket (server). Op deze pagina vertellen wij u uitgebreid over onze server verhuisservice en hoe u hier het beste gebruik van kunt maken.

Server Verhuisservice

Als u een server bij ons aanschaft, bieden wij, in de meeste gevallen, gratis ondersteuning bij het verhuizen van uw data. Dit omvat o.a. het overbrengen van websites, e-mails en applicaties naar uw nieuwe Managed VPS-pakket.

Het is verstandig om vooraf contact met ons op te nemen, aangezien er veel verschillende hostingdiensten zijn. Wij kunnen dan beoordelen of het voor ons mogelijk is om uw data gratis te verhuizen.

Wij verhuizen tot 50 websites en applicaties en tot 10 e-mailadressen per website of applicatie gratis, mits u ons de benodigde inlog- en servergegevens verstrekt. Als blijkt dat er meer data moet worden verhuisd, zullen wij u een vrijblijvende prijsopgave sturen na een gratis inventarisatie van uw "oude" hostingdienst. Als u tussen dezelfde controlepanelen verhuist en u heeft root/administrator toegang tot de "oude" hostingdienst, dan verhuizen wij ALLE data voor u.

De verhuizing kan op werkdagen zowel binnen als buiten kantooruren door ons worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om uw data in meerdere stappen te verhuizen binnen een tijdsbestek van maximaal 2 weken (10 werkdagen).


Ook uw domeinnamen verhuizen?

Als u niet alleen uw data, maar ook uw domeinnamen naar ons wilt verhuizen, kunt u gemakkelijk méér dan 500 verschillende domeinextensies naar ons verhuizen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
1. Kies uw Managed VPS pakket

1. Kies uw Managed VPS pakket

Kies het Managed VPS Premium- of Pro pakket welke het beste aansluit op uw wensen en eisen. Als u dat wil kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over uw pakket keuze.

2. Verhuisservice aanvragen

2. Verhuisservice aanvragen

Nadat wij uw Managed VPS-pakket hebben opgeleverd, kunt u onze verhuisservice aanvragen. Hierbij hebben wij bepaalde informatie nodig, afhankelijk van de soort hostingdienst waarvan u verhuist.

3. Een zorgeloze verhuizing

3. Een zorgeloze verhuizing

Na ontvangst van alle benodigde informatie en het afstemmen van een verhuisdatum met u, zorgen wij ervoor dat uw data snel en zorgvuldig naar uw nieuwe Managed VPS-pakket verhuisd wordt.

Intern upgraden & verhuizen

Intern upgraden & verhuizen

Als u al een hostingdienst bij ons afneemt en overstapt naar één van onze Managed VPS-pakketten, verhuizen wij uw data altijd gratis. In tegenstelling tot externe hostingdiensten, kunt u bij ons altijd gratis gebruikmaken van onze verhuisservice voor uw data.

Méér dan 19 jaar ervaring

Méér dan 19 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, hebben wij de vaardigheden in huis om uw data op een zorgvuldige, professionele en snelle manier te verhuizen. Wij werken samen met u om een verhuisplan op te stellen en een verhuismoment af te spreken.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding

Wij begrijpen dat verhuizen van data niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom zullen wij u grondig en helder begeleiden. Wij zullen duidelijk aangeven welke gegevens wij nodig hebben en een inventarisatie van uw data maken om zo voor een soepele verhuizing te verzorgen.

Kant-en-klaar aan u geleverd

Kant-en-klaar aan u geleverd

Al onze hostingdiensten worden klaar voor gebruik geleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Dit is ook het doel van onze gratis verhuisservice. Door ons de verhuizing te laten verzorgen, wordt het eenvoudiger voor u om naar ons over te stappen.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenContact

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om direct één van onze Managed VPS-pakketten te bestellen.


Direct bestellenBestellen