Verhuisservice

Server verhuisservice

In de meeste gevallen kunnen wij u helpen om uw websites, applicaties en e-mail gratis te verhuizen naar uw nieuwe Managed VPS-pakket (server). Op deze pagina vertellen wij u uitgebreid over onze server verhuisservice en hoe u hier het beste gebruik van kunt maken.

Server Verhuisservice

Als u een server bij ons aanschaft, bieden wij in de meeste gevallen gratis ondersteuning bij het verhuizen van uw data. Dit omvat onder andere het overbrengen van websites, e-mails en applicaties naar uw nieuwe Managed VPS-pakket.

Het is verstandig om vooraf contact met ons op te nemen, aangezien er veel verschillende hostingdiensten zijn. Wij kunnen dan beoordelen of het mogelijk is om uw data gratis te verhuizen.

Wij verhuizen gratis tot 50 websites en applicaties en tot 10 e-mailadressen per website of applicatie, mits u ons de benodigde inlog- en servergegevens verstrekt. Als blijkt dat er meer data moet worden verhuisd, sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave na een gratis inventarisatie van uw "oude" hostingdienst. Als u tussen dezelfde controlepanelen verhuist en u heeft root/administrator toegang tot de "oude" hostingdienst, dan verhuizen wij alle data voor u.

De verhuizing kan op werkdagen zowel binnen als buiten kantooruren worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om uw data in meerdere stappen te verhuizen binnen een tijdsbestek van maximaal 2 weken (10 werkdagen).


Ook uw domeinnamen verhuizen?

Wilt u niet alleen uw data, maar ook uw domeinnamen verhuizen? U kunt gemakkelijk méér dan 500 verschillende domeinextensies naar ons verhuizen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
1. Kies uw Managed VPS pakket

1. Kies uw Managed VPS pakket

Kies het Managed VPS Premium, Power of Ultra pakket dat het beste aansluit op uw wensen en eisen. Als u dat wilt, kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over uw pakketkeuze.

2. Verhuisservice aanvragen

2. Verhuisservice aanvragen

Nadat wij uw Managed VPS-pakket hebben opgeleverd, kunt u onze verhuisservice aanvragen. Hiervoor hebben wij specifieke informatie nodig, afhankelijk van uw huidige hostingdienst.

3. Een zorgeloze verhuizing

3. Een zorgeloze verhuizing

Na ontvangst van alle benodigde informatie en het afstemmen van een verhuisdatum met u, verhuizen wij uw data snel en zorgvuldig naar uw nieuwe Managed VPS-pakket.

Intern upgraden & verhuizen

Intern upgraden & verhuizen

Als u al een hostingdienst bij ons afneemt en overstapt naar een Managed VPS-pakket, verhuizen wij uw data altijd gratis. Bij ons kunt u altijd gratis gebruikmaken van onze verhuisservice voor uw data, in tegenstelling tot bij externe hostingdiensten.

Méér dan 20 jaar ervaring

Méér dan 20 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij de vaardigheden om uw data zorgvuldig, professioneel en snel te verhuizen. Wij werken samen met u om een verhuisplan op te stellen en een verhuismoment af te spreken.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding

Wij begrijpen dat het verhuizen van data niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom begeleiden wij u duidelijk en grondig. We geven aan welke gegevens we nodig hebben en maken een inventarisatie van uw data voor een soepele verhuizing.

Kant-en-klaar aan u geleverd

Kant-en-klaar aan u geleverd

Al onze hostingdiensten worden gebruiksklaar geleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Onze gratis verhuisservice maakt het bovendien eenvoudiger voor u om naar ons over te stappen door de verhuizing door ons te laten verzorgen.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenContact

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om direct één van onze Managed VPS-pakketten te bestellen.


Direct bestellenBestellen