Over ons

Even kennismaken

Wij zijn Xynta, een oer-Hollandse zelfstandige hosting provider met ruim 18 jaar kennis en ervaring. Gespecialiseerd in méér dan complete, betrouwbare en eerlijk geprijsde hosting- en server diensten.

(Voordat wij ons (iets) uitgebreider aan u voorstellen vindt u hieronder een greep uit onze meest verkochte van onze hosting- en server diensten, daarnaast specialiseren wij ons in maatwerk oplossingen.)


Wij stellen ons graag kort aan U voor

Wij stellen ons graag kort aan U voor

In het voorjaar van 2004 zag Xynta voor het eerst het daglicht na een inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Vanaf de eerste minuut hebben wij ons ingezet op het aanbieden van een betrouwbaar, compleet en betaalbaar hosting product. Uitstekende dienstverlening maakte toen net zoals nu een belangrijk deel uit van onze eigen unieke aanpak.

Wij gaan ver om het ook u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Om u een goed beeld te geven van dé punten welke de kern vormen van onze diensten en dienstverlening hebben wij deze hier voor u op een rij gezet:

Wij houden het simpel
Wij houden het simpel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Wij houden het simpel, bij ons vindt u geen kleine lettertjes, verborgen voorwaarden, onbegrijpelijke antwoorden of ingewikkelde procedures.

Dé directe aanpak
Dé directe aanpak

Wij doen onze uiterste best om u niet te lang te laten wachten wanneer u contact met ons opneemt. Zo worden alle e-mails welke wij vóór 17:00 ontvangen nog dezelfde dag beantwoord.

Open en eerlijk
Open en eerlijk

We staan altijd voor u klaar, vertellen het u eerlijk als er bij ons wat fout gaat en adviseren u vrijblijvend en objectief. Zo vertellen wij het u ook als een goedkoper pakket beter voor u zou zijn.

Naar volle tevredenheid
Naar volle tevredenheid

Uw absolute tevredenheid is ons doel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij staan dag- en nacht voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u direct te helpen wanneer dat nodig is.

Schoenmaker, blijf bij je leest
Schoenmaker, blijf bij je leest

“Als je het doet, doe het dan goed”. Wij doen niets half, raffelen niet af en maken geen concessies. Wij doen waar we goed in zijn en besteden uit waar we zelf niet de expertise voor in huis hebben.

Uw feedback is de sleutel
Uw feedback is de sleutel

Wij ontvangen van tijd tot tijd waardevolle op- en aanmerkingen van onze klanten. Veel van de feedback welke ons bereikt wordt verwerkt in onze diensten of opgenomen in onze dienstverlening.

Woorden zijn mooi, daden zijn beter. Wij nodigen u daarom geheel vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen; al is het maar om kennis te maken. Wij staan zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.


De techniek achter onze diensten

De techniek achter onze diensten

Wij maken uitsluitend gebruik van eigen apparatuur in meerdere in Nederland gevestigde datacenters. Deze datacenters zijn erg goed beveiligd en zijn voorzien van alles wat nodig is om een goede dienstverlening aan u als klant te kunnen leveren (denk bijvoorbeeld aan een noodstroomvoorziening, dubbel uitgevoerde glasvezel verbinding en brand blus installatie).

Al onze apparatuur is dubbel uitgevoerd wat betekend dat er onderdelen van ons platform stuk 'mogen' gaan zonder dat u hier verder iets van zal merken.

Wij plegen regelmatig, voor aangekondigd, onderhoud om ervoor te zorgen dat de door ons gebruikte software up-to-date is en monitoren al onze systemen automatisch zodat we bij een probleem direct op de hoogte zijn. In het geval van een calamiteit gaan wij uiteraard direct aan de slag om deze op te lossen.
Stuur ons een bericht