Over ons

Over ons

In 2004 opgericht, zijn wij tegenwoordig verantwoordelijk voor het hosten van duizenden websites en het beheer van honderden servers. Wij maken gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5 op basis van 28 reviews op de onafhankelijke review website TrustPilot. Hier zijn wij erg trots op.

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar de hosting van duizenden websites en het beheer van honderden servers. Ons doel is om complete hosting- en serverdiensten aan te bieden, deze gebruiksklaar te leveren en te bundelen met de beste ondersteuning.

We gaan dagelijks ver om het onze klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Daarnaast testen en investeren we regelmatig in nieuwe technieken en werken we constant aan het verbeteren van onze diensten, service en systemen. Feedback van klanten is hierbij belangrijk en wordt gebruikt om onze diensten en service nog completer en beter te maken.

Wij zijn een compleet onafhankelijke Nederlandse hostingprovider en op werkdagen van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags telefonisch bereikbaar. In het geval van een storing of ernstig probleem zijn wij zelfs 24/7 telefonisch bereikbaar.

Op deze pagina kunt u verder lezen dat wij uitsluitend gebruikmaken van eigen apparatuur en IP-adressen en direct aangesloten zijn bij verschillende nationale domeinnaamregistry's en brancheorganisaties, waaronder de NBIP (Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers).

Ons team van experts staat 525.600 minuten per jaar voor u klaar en beantwoordt altijd zo snel mogelijk al uw vragen of als u hulp nodig heeft.


Neem contact met ons opContact
xYnta TL;DR (too long; didn't read):
Nederlandse onafhankelijke hostingprovider

Wij zijn een onafhankelijke Nederlandse hostingprovider uit Zwijndrecht

Complete- en gebruiksklaare diensten met de beste service

Wij leveren complete, gebruiksklare diensten en bundelen deze met de beste service

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar en bij storingen 24x7

Eigen hardware en IP-adressen

Wij gebruiken uitsluitend eigen apparatuur (hardware) en IP-adressen

Aangesloten bij nationale domeinnaam registry's

Wij zijn aangesloten bij verschillende (nationale) domeinnaam registry's

Hosten duizenden websites en honderden servers

Wij hosten duizenden websites en beheren honderden servers voor onze klanten

20 jaar kennis en ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring als hostingprovider

Dit vinden wij belangrijk

Hier bespreken we kort de kenmerken die voor ons en voor u van belang zijn en waarmee we ons onderscheiden van andere providers. Met ruim 20 jaar aan kennis en ervaring, duizenden gehoste websites en honderden beheerde servers, zijn wij dé hostingpartner voor u.


Méér dan complete diensten

Méér dan complete diensten

Wij vinden het belangrijk dat u direct aan de slag kunt en dat wij meeleveren wat u nodig heeft voor het doel waarvoor u de dienst wilt gebruiken. Dit betekend dat wij uitsluitend complete, gebruiksklare hosting- en server diensten aan onze klanten zullen leveren.

De allerbeste support

De allerbeste support

Het is wat ons betreft alleen mogelijk om complete hosting- en serverdiensten te leveren als je er ook voor kiest om deze diensten te bundelen met de allerbeste support. Om die reden staat ons team van experts altijd, zowel binnen als buiten kantooruren, voor u klaar.

Schoenmaker, blijf bij je leest

Schoenmaker, blijf bij je leest

"Als je het doet, doe het dan goed". Wij doen niets half, raffelen niks af en maken geen compromissen. Wij concentreren ons op hetgeen waar we goed in zijn en verstand van hebben. Zaken waar we geen verstand van hebben doen we niet, of besteden we uit aan één van onze partners.

Open en eerlijk

Open en eerlijk

We staan altijd voor u klaar, vertellen u eerlijk als er bij ons iets fout gaat, informeren u duidelijk en direct bij onderhoud en storingen en adviseren u vrijblijvend en objectief. Zo vertellen we u het bijvoorbeeld ook als een goedkoper pakket beter bij uw behoeften zou passen.

Wij houden het simpel

Wij houden het simpel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij houden het simpel, bij ons vindt u geen “kleine lettertjes”, verborgen voorwaarden, onbegrijpelijke antwoorden of ingewikkelde procedures. Wij houden van snel schakelen, korte lijntjes en op een transparante manier zaken doen.

Samenwerken als partners

Samenwerken als partners

Wij geloven niet in traditionele klant-leverancierrelaties, maar werken liever samen met onze klanten en leveranciers. Door hevig te investeren in deze relaties, actief mee te denken en altijd klaar te staan voor onze klanten, kunnen we beide een duurzame en zorgeloze groei realiseren.

De achterliggende techniek

De achterliggende techniek

Zoals we u hierboven al kort vertelden, gebruiken we uitsluitend onze eigen apparatuur, die is ondergebracht in verschillende Nederlandse datacenters.

Onze primaire virtualisatie- en back-up-platformen zijn geplaatst in twee verschillende Global-e datacenters in Rijen. Deze locaties zijn met elkaar verbonden door middel van een darkfiber-verbinding.

Onze hosting- en serverdiensten worden aangeboden op onze eigen virtualisatieplatformen, waar we onder andere gebruik maken van Proxmox (virtualisatie) en Ceph (opslag).

Onze systemen zijn redundant: data wordt driedubbel gerepliceerd opgeslagen, er zijn dubbele netwerkverbindingen en alle apparatuur wordt vanuit twee verschillende stroombronnen gevoed.

Global Datacenter
Onze belangrijke partners

Onze belangrijke partners

We houden de lijnen graag kort en kiezen onze partners met zorg, daarom zijn we direct aangesloten bij een aantal nationale domeinnaamregistry's, waaronder SIDN (.nl), DNSBE (.be) en EURid (.eu).

Onze apparatuur hebben we ondergebracht in verschillende Nederlandse datacenters, waar we, zonder tussenpersoon, rackspace en netwerkconnectiviteit afnemen.

Daarnaast zijn we officieel RIPE deelnemer, maken we voor onze hosting- en serverdiensten uitsluitend gebruik van onze eigen IPv4- en IPv6-adressen en zijn we aangesloten bij verschillende (nationale) brancheorganisaties, waaronder de Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP).

Een aantal belangrijke partners waarmee wij samenwerken:
SIDN
DNS Belgium
EURid
RIPE NCC
Global-e Datacenter
CentralNic Reseller
Onze producten en diensten

Onze producten en diensten

We bieden al méér dan 20 jaar een groot assortiment hosting- en serverdiensten aan een uiteenlopende groep klanten aan, waaronder:Als één van onze standaard diensten niet aan uw wensen en behoeften voldoet, is een maatwerkoplossing natuurlijk ook mogelijk. Vertel ons precies waar u naar op zoek bent, en wij denken met u mee, vertellen u meer over hetgeen wat mogelijk is en stellen geheel vrijblijvend een voorstel voor u samen.