Klantervaringen

Klantervaringen

Hier vindt u een selectie van reviews welke onze klanten op verschillende beoordelingsites zoals TrustPilot, Hostingvergelijker.nl en Webhosters over ons hebben geschreven. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5 op basis van 27 reviews.

Het brengt een glimlach op ons gezicht als wij een klant naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Niet alleen tijdens maar ook buiten kantooruren antwoorden wij zo snel mogelijk op uw bericht en proberen wij u altijd zo goed mogelijk te helpen.

Wij luisteren goed naar de feedback van onze klanten en zijn constant bezig met het verder verbeteren van onze diensten en dienstverlening. Niet voor niets worden we op websites als Trustpilot, Hostingvergelijker.nl en Webhosters.nl hoog beoordeeld; iets waar wij natuurlijk (erg) trots op zijn.

Hieronder hebben wij de ervaringen van een aantal klanten uitgelicht. Natuurlijk kunt u ook zelf hier én hier uw ervaring met ons achterlaten. Zelf vanaf de eerste rang zien of wij bovenstaand waarmaken? Gebruik dan de onderstaande knop of de knop rechts onderaan deze pagina om direct contact met ons op te nemen.


Neem contact met ons opContact
Verschillende reviewwebsites:

Trustpilot
Klanten beoordelen ons met een 4.7 uit 5.0 op Trustpilot (site bezoeken Externe link)
Hostingvergelijker.nl
Klanten beoordelen ons met een 4.9 uit 5.0 op Hostingvergelijker.nl (site bezoeken Externe link)
Webhosters.nl
Klanten beoordelen ons met een 4.7 uit 5.0 op Webhosters.nl (site bezoeken Externe link)

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje. Wij zijn er ontzettend trots op dat klanten de hosting van tienduizenden websites dagelijks aan ons toevertrouwen. Hier vindt u een verzameling van reviews welke klanten over ons hebben achtergelaten.


Review Review Review Review Review

Stabiele en betrouwbare hoster

"Ben hier al bijna 15 jaar klant. Stabiel bedrijf wat goed voor hun klanten zorgt. Als er problemen zijn dan lossen ze die snel en goed op...."


Review Review Review Review Review

Tophost! Aanrader!

"Heb sinds 2000 veel ervaring met webhosts op mogen doen. Geen webhost heeft dezelfde klasse van serviceverlening middels chatfunctie zoals..."


Review Review Review Review Review

Top service en support

"Ik heb enkele jaren een webhosting pakket gehad, en in deze tijd meerdere keren een korte (of meer complexe) vraag gehad. De support was..."


Review Review Review Review Review

Al jaren klant bij Xynta (Managed VPS)

"Al jaren klant bij Xynta (Managed VPS), altijd meedenkend en super snel in actie als er wat moet gebeuren / iets mis is. Sommige hosting..."


Review Review Review Review Review

Xynta met de X van eXtra

"Ik ben tevreden over Xynta. De hosting, de apps die beschikbaar zijn en absoluut niet te vergeten de snelle en klantvriendelijke..."


Review Review Review Review Review

Geweldige klantenservice

"Ik ben sinds enkele jaren klant bij Xynta en neem verschillende diensten bij hen af voor eigen websites en websites van klanten. Hun advies..."


Enkele van onze "visitekaartjes"

Duizenden klanten, van particulieren tot grote multinationals, van zzp'ers tot overheidsinstellingen, vertrouwen dagelijks op ons voor hun hostingbehoeften. We zijn pas tevreden als u dat bent en gaan ver om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Laat ons u overtuigen om ons uw nieuwe hostingprovider te worden. Gebruik de knop rechtsonder om vrijblijvend kennis met ons te maken.

Mediahuis
Rabobank
Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Belastingsamenwerking West-Brabant
Receptenmaker
Pixion
Hoeksch Nieuws
P&P Company
Remschijf.nl
Aquafizz
Lekker eten met Linda
AKR Performance