Uitbreidingen, software en tarieven

Uitbreidingen, software en tarieven

Wij bieden u de flexibiliteit om uw server naar eigen wens in te richten en aan te passen. Hierdoor kunt u o.a. de rekenkracht van uw server uitbreiden zonder dat u over hoeft te stappen naar een groter pakket en kunt u aanvullende software voor uw server bestellen.

Server Uitbreidingen, software en tarieven
Meer servercapaciteit

Meer servercapaciteit

Als u extra servercapaciteit nodig heeft, hoeft u niet altijd een groter pakket aan te schaffen. U kunt bijv. uw opslagruimte, processorkracht, geheugen en het aantal IP-adressen vergroten zonder te upgraden.

Controlepaneel als basis

Controlepaneel als basis

Onze servers worden geleverd met het DirectAdmin controlepaneel, maar er zijn ook opties voor Plesk of cPanel. Het controlepaneel is de basis van uw server en biedt u de mogelijkheid om uw server te beheren.

Extra softwarepakketten

Extra softwarepakketten

U kunt uw server verbeteren door softwarepakketten toe te voegen zoals LiteSpeed WebServer, CloudLinux, JetBackup, Installatron en cPGuard. Onze experts adviseren u graag over welke software het beste past.

Servercapaciteit

Hieronder vindt u de opties welke wij bieden voor het uitbreiden van uw servercapaciteit zonder dat het nodig is om over te stappen naar een groter Managed VPS-pakket.
Uitbreidingen
+ 1 CPU core + 1 CPU core + € 10,00
+ 1 GB geheugen + 1 GB geheugen + € 12,50
+ 100 GB opslagruimte + 100 GB opslagruimte [?] + € 13,50
+ 1 IPv4 adres + 1 IPv4 adres + € 5,00
Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% btw en per maand tenzij anders vermeld.

Als u meer servercapaciteit voor uw server aan wilt schaffen dan kunt u contact met ons opnemen. Om uw servercapaciteit uit te breiden moet uw server herstart worden. Dit kan doordeweeks buiten kantooruren.

Controlepanelen

Bij het bestellen van één van onze Managed VPS pakketten heeft u de keuze uit DirectAdmin, cPanel of Plesk. DirectAdmin is gratis inbegrepen bij al onze Managed VPS pakketten.
Controlepaneel keuze
DirectAdmin DirectAdmin (Legacy) € 14,50 inbegrepen
DirectAdmin + Pro Pack DirectAdmin Standard € 29,00
Plesk Plesk v.a. € 13,26
cPanel/WHM cPanel/WHM v.a. € 36,93
Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% btw en per maand tenzij anders vermeld.

Als u een afwijkend controlepaneel voor uw server aan wilt schaffen dan kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Softwarepakketten

Hier vindt u een overzicht van de softwarepakketten waarmee u de prestaties en/of de mogelijkheden van uw Managed VPS-pakket uit kunt breiden.
Softwarepakketten
Installatron Installatron + € 10,00
Cloudlinux Shared CloudLinux Shared + € 25,00
Cloudlinux Shared Pro CloudLinux Shared Pro + € 30,00
Imunify360 Imunify360 + € 40,00
cPGuard cPGuard + € 20,00
JetBackup JetBackup + € 14,00
ConfigServer MSFE ConfigServer MSFE [?] + € 12,50
Releem Releem + € 10,00
Spamfilter (uitgaand) Spamfilter (uitgaand) + € 19,95
LiteSpeed WebServer
LiteSpeed Site Owner + € 15,00
LiteSpeed Site Owner Plus + € 24,00
LiteSpeed Web Host Lite + € 39,00
LiteSpeed Web Host Essential + € 54,00
LiteSpeed Web Host Professional + € 69,00
LiteSpeed Web Host Enterprise + € 97,50
LiteSpeed Web Host Elite + € 138,00
Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% btw en per maand tenzij anders vermeld.

Als u een softwarepakket voor uw server aan wilt schaffen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij verzorgen de installatie van het softwarepakket op uw server.

Softwarepakketten

Hieronder leest u meer over de softwarepakketten die u kunt toevoegen aan uw Managed VPS pakket. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.


LiteSpeed WebServer

LiteSpeed WebServer

vanaf + € 15,00 per maand

LiteSpeed is een alternatieve webserver voor uw Managed VPS pakket. Met LSWS laden uw websites tot wel 4,5x sneller en laden uw WordPress websites tot wel 12x sneller dan met Apache webserver.

Installatron

Installatron

+ € 10,00 per maand

Met Installatron kunnen gebruikers zonder dat hiervoor enige technische kennis benodigd is eenvoudig veel verschillende softwarepakketten installeren, waaronder: WordPress, Joomla, Drupal en PrestaShop.

CloudLinux

CloudLinux

+ € 25,00 per maand

CloudLinux is een alternatief besturingssysteem voor uw server. Het is gericht op het verbeteren van de stabiliteit, beveiliging en prestaties van servers waarop veel verschillende websites aanwezig zijn.

Imunify360

Imunify360

+ € 40,00 per maand

Imunify360 is een beveiligingssuite voor Linux-servers die is ontwikkeld om websites te beschermen tegen verschillende soorten aanvallen, waaronder malware, brute force, phishing en DDoS-aanvallen.

cPGuard

cPGuard

+ € 20,00 per maand

cPGuard is een beveiligings- en prestatie-optimalisatie tool voor servers. cPGuard biedt een breed scala aan functies waaronder bruteforce-bescherming, firewallregels, automatische malware verwijdering, en meer.

JetBackup

JetBackup

+ € 14,00 per maand

JetBackup kan worden aangeschaft als vervanging van ons eigen back-upsysteem. Met JetBackup kunnen uw gebruikers zelf eenvoudig en snel eerder gemaakte back-ups tot op bestandsniveau herstellen.

ConfigServer MSFE

ConfigServer MSFE

+ € 12,50 per maand + € 87,50 eenmalig

MailScanner is een open-source e-mailscanner en -filteringssysteem voor Linux-servers. Het is speciaal ontworpen om e-mails te scannen op malware, spam, phishing-pogingen en andere ongewenste inhoud.

Spamfilter (uitgaand)

Spamfilter (uitgaand)

+ € 19,95 per maand

Met ons Proxmox Mail Gateway platform scannen wij alle via uw server verzonden e-mails op schadelijke inhoud. Uw e-mails worden verzonden via IP-adressen met een zorgvuldig opgebouwde reputatie.

Veel gestelde vragenAls u meer servercapaciteit of een aanvullend softwarepakket voor u server wilt installeren dan kunt u contact met ons opnemen.

Mocht de door u gekozen uitbreiding ervoor zorgen dat uw server één of meerdere malen herstart moet worden dan bespreken wij met u wat hier het beste moment voor zou zijn.

In het geval van software verzorgen wij de installatie en geven wij u een seintje zodra u met het nieuw geïnstalleerde softwarepakket aan de slag kan.

In sommige situaties is het mogelijk om uw server tijdelijk te upgraden, bijvoorbeeld als u verwacht dat u tijdelijk meer capaciteit nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld door het tijdelijk verhogen van de processorkracht en geheugengrootte van uw server voor minimaal een maand. Deze verhoging zal na afloop weer verlaagd worden.

Helaas is het niet mogelijk om tijdelijk extra opslagruimte te bestellen, omdat het technisch niet mogelijk is om partities te verkleinen nadat ze zijn vergroot.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor tijdelijke upgrades van uw server contact met ons op.

Als voor de installatie van een softwarepakket of het upgraden van uw servercapaciteit een herstart van uw server nodig is, dan zullen we deze herstart in overleg met u 's avonds of 's nachts uitvoeren om de impact op de bereikbaarheid van uw server te minimaliseren.

Wanneer u contact met ons opneemt om een uitbreiding te bestellen, zullen we u informeren over de eventuele impact op de bereikbaarheid van uw server, zodat we samen een geschikt tijdstip kunnen afspreken voor de installatie of upgrade.

Als u software wilt laten installeren die niet op onze website wordt genoemd, neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen we gratis software voor u installeren tijdens de remote-hands uren die bij uw server inbegrepen zijn, zoals NodeJS, NPM, Git, Composer.

Indien het gaat om een betaald softwarepakket, zullen we eerst onderzoeken of deze veilig geïnstalleerd kan worden zonder de continuïteit van uw server in gevaar te brengen. Als we onbekend zijn met de software die u wilt laten installeren, zullen we ons hier eerst in verdiepen en proberen eventuele conflicten met andere software te voorkomen.

Bestel uw Managed VPS

Gebruik de onderstaande knop om direct één van onze Managed VPS-pakketten te bestellen. Nadat u heeft besteld en betaald leveren wij uw nieuwe server binnen één werkdag gebruiksklaar aan u op. Als u extra software wilt bij bestellen dan kunt u contact met ons opnemen.

Managed VPS bestellenBestellen