Webhosting pakketten vergelijken

Webhosting pakketten vergelijken

Onze webhosting pakketten zijn gesplitst in een aantal categorieën: standaard-, WordPress-, e-mail en reseller webhosting. Op deze pagina vertellen wij u meer over de verschillen tussen- en de belangrijkste kenmerken van deze categorieën. Zo helpen wij U de juiste keuze te maken.

Website Webhosting pakketten vergelijken
Wij helpen u graag bij het kiezen van het webhosting pakket welke aansluit op uw wensen en eisen.

Om u hierbij te helpen hebben wij een online keuze hulp samengesteld waarmee u, door het gebruik van onderstaande keuze knoppen, een geheel vrijblijvend pakket advies kunt genereren.

Als u toch nog vragen heeft of vrijblijvend geadviseerd wilt worden dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Ons team van IT experts met meer dan 20 jaar ervaring denken graag met u mee.

(Bovenstaande keuze hulp geeft een algemeen pakket advies waarbij mogelijk geen rekening wordt gehouden met al uw wensen en eisen. Voor een compleet pakket advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.)

Over de keuzes uit onze keuze hulp:

Keuze: Website (+ E-mail) Keuze Website (+ E-mail)

Onze standaard- en WordPress webhosting pakketten zijn bedoeld voor klanten met één of enkele websites (tot maximaal 10 websites (per webhosting pakket)).

Keuze: E-mail Keuze E-mail

Onze e-mail webhosting pakketten zijn bedoeld voor klanten welke (nog) geen eigen website hebben maar wel met de eigen domeinnaam e-mail willen kunnen versturen en ontvangen.

Keuze: Reseller Keuze Reseller

Onze reseller webhosting pakketten zijn bedoeld voor bijvoorbeeld marketing bureau’s, webdesigners en developers met veel eigen websites en/of websites van klanten.

Veel gestelde vragen

Hier geven wij antwoord op een aantal veel gestelde vragen over onze webhosting pakketten. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt met al uw vragen of voor advies altijd bij ons terecht.


Dat is afhankelijk van het pakket (Compleet, Completer of Compleetst) waarvoor u kiest.

Bij zowel onze standaard webhosting- als WordPress webhosting pakketten is het maximaal aantal websites welke u toe kunt voegen als volgt:
  • Compleet: 2 websites
  • Completer: 5 websites
  • Compleetst: 10 websites
Bij onze reseller webhosting pakketten is het maximaal aantal accounts* welke u toe kunt voegen als volgt:
  • Compleet: 10 accounts
  • Completer: 25 accounts
  • Compleetst: 50 accounts
* Aan een account kan meer dan 1 website worden toegevoegd (max. 1 GB geheugen- en max. 1 core CPU p/account). Het toevoegen van "teveel" websites een een account kan voor langzaamladende websites zorgen.

Aan onze e-mail webhosting pakketten kan ongeacht de pakket keuze (Compleet, Completer of Compleetst) 1 domeinnaam worden gekoppeld.

Er is geen “one size fits all” oplossing voor website hosting (webhosting), als er een enkel platform wordt gebruikt om webhosting aan te bieden dan is deze niet geoptimaliseerd voor hetgeen waarvoor u deze wilt gebruiken.

Daarom kiezen wij ervoor om onze webhosting pakketten onder te verdelen in vier (4) verschillende categorieën (pakket soorten), namelijk: standaard-, WordPress-, reseller- en e-mail webhosting.


Standaard- & WordPress webhosting
Onze standaard webhosting- en WordPress webhosting pakketten zijn bedoeld voor klanten met een enkele website of enkele websites (tot max. 10 per pakket). De laatste is onder andere speciaal geoptimaliseerd voor WordPress- en Woocommerce websites, levert extra WordPress support, wordt geleverd met WordPress Toolkit en kent een lagere overboeking.


Reseller webhosting
Onze reseller webhosting pakketten zijn bedoeld voor klanten met veel eigen websites en/of klanten welke webhosting aan hun eigen klanten willen doorverkopen (resellen). Zo kunt u tot wel 50 accounts op hetzelfde reseller webhosting pakket onderbrengen en kunt u zelf de specificaties van de door u aangemaakte accounts bepalen.


E-mail webhosting
Tot slot zijn onze e-mail webhosting pakketten bedoeld voor klanten welke (nog) geen eigen website hebben maar wel vanuit de eigen domeinnaam e-mail willen kunnen versturen en ontvangen. Een e-mail webhosting pakket kan ten alle tijden worden geüpgraded naar een standaard- of WordPress webhosting pakket afhankelijk van uw behoefte.

Op onze standaard webhosting pakketten kunt u vrijwel elk soort website onderbrengen. Onze WordPress webhosting pakketten zijn bedoeld én speciaal geoptimaliseerd voor WordPress- en Woocommerce websites.


De belangrijkste verschillen zijn:

Plesk controlepaneel
Onze standaard webhosting pakketten worden geleverd met het DirectAdmin controlepaneel. Onze WordPress webhosting pakketten worden geleverd met het Plesk controlepaneel in combinatie met WordPress Toolkit.


Voor WordPress geoptimaliseerd
Onze WordPress webhosting pakketten worden geleverd op een speciaal voor WordPress geoptimaliseerde server platform waardoor u het hoogst mogelijke uit uw webhosting pakket kunt halen.

Zo laadt uw WordPress website altijd razendsnel en kunt u meer gelijktijdige bezoekers op uw website of webshop verwelkomen.


Een lagere overboeking
De speciaal voor WordPress geoptimaliseerde webhosting servers kennen een tot wel 4x lagere overboeking dan onze standaard webhosting servers.

Dit betekent dat u met minder websites op dezelfde server wordt geplaatst, dit betekent dat de snelheid, stabiliteit en bereikbaarheid van uw WordPress website een stuk beter kan worden gegarandeerd.


Extra WordPress support
Anders dan bij onze standaard webhosting pakketten bieden wij bij onze WordPress webhosting pakketten ook ondersteuning als u een probleem heeft met de werking van uw website.

Zo zullen wij altijd onze uiterste best doen om een probleem met uw website zo snel mogelijk voor u op te lossen als u daar zelf even niet uit komt. Wij hebben méér dan 20 jaar aan kennis en ervaring.

Het “stapelen” ook wel combineren van pakketten is standaard niet mogelijk. Wel kunnen wij, in overleg met u, ervoor kiezen om uw pakket groter te maken dan het grootste pakket op onze website (Compleetst).

Of dit mogelijk is, is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij speelt mee dat het in de meeste gevallen verstandiger (en goedkoper) is om te upgraden naar bijvoorbeeld een eigen server (Managed VPS).

Standaard- & e-mail webhosting
Als u tussentijds een standaard webhosting- of e-mail webhosting pakket upgrade krijgt u van ons een factuur (voor het prijsverschil tussen het oude- en nieuwe pakket / 365 dagen (een jaar)) x het aantal dagen tot de eerst volgende verlenging van het webhosting pakket.

Voor downgraden geldt dat u tot een dag voordat de eerstvolgende factuur naar u verzonden wordt uw standaard webhosting- of e-mail webhosting pakket kunt verkleinen (mits uw verbruik binnen de limieten van het nieuwgekozen pakket valt).

De prijs van het nieuwgekozen pakket wordt bij verlenging in rekening gebracht. U krijgt geen geld terug als u tussentijds downgrade.


WordPress- & reseller webhosting
Zowel onze WordPress webhosting- als onze reseller webhosting pakketten kunnen maandelijks worden geup- of downgrade. Geef uw wijziging voor de 1ste van de nieuwe maand aan ons door en wij zorgen ervoor dat de up- of downgrade* uitgevoerd wordt.

(* Voor het downgraden geldt dat uw verbruik binnen de limieten van het nieuwgekozen pakket moet vallen.)

Dit is afhankelijk van het soort webhosting waarvoor u kiest.

De looptijd van onze standaard webhosting- en e-mail webhosting pakketten is 12 maanden (een jaar) met een opzegtermijn van een maand.

De looptijd van onze WordPress webhosting- en reseller webhosting pakketten is een maand met een opzegtermijn van een maand.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenBestellen

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om één van onze webhosting pakketten te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Direct bestellenBestellen