Kies een controlepaneel

Kies een controlepaneel

Bij het bestellen van één van onze Managed VPS pakketten heeft u de keuze uit DirectAdmin, cPanel of Plesk. DirectAdmin is gratis inbegrepen bij onze Premium en Power pakketten en Plesk is gratis inbegrepen bij onze Ultra pakketten. Hier helpen wij u een keuze te maken.

Server Kies een controlepaneel
DirectAdmin is een vaak gebruikt controlepaneel en wordt gratis meegeleverd bij elk van onze Managed VPS Premium en Power pakketten. Als administrator kunt u eenvoudig al uw eerder aangemaakte accounts beheren, nieuwe accounts aanmaken en o.a. uw verbruik statistieken inzien.

Verder is DirectAdmin uit te breiden met meerdere extensies en modules, waaronder: CPGuard, JetBackup, Installatron, MailScanner FE en Imunify360. Lees meer over de door ons aangeboden software →

DirectAdmin
Verderop op deze pagina vertellen wij u meer over de inbegrepen mogelijkheden van dit controlepaneel.
Plesk is een populair webhosting controlepaneel onder onze klanten en wordt gratis meegeleverd bij elk van onze Managed VPS Ultra pakketten. Het biedt eenvoudige beheer van de hostingomgeving voor zowel uw eigen websites als die van uw klanten.

Net als bij DirectAdmin, kunt u Plesk uitbreiden met een grote verscheidenheid aan softwarepakketten (uitbreidingen, software en tarieven), waaronder enkele die alleen beschikbaar zijn in combinatie met Plesk, zoals WordPress Toolkit, Joomla! Toolkit, Hosting Pack en Power Pack.

Plesk
Plesk is beschikbaar in verschillende varianten: Web Admin, Web Pro en Web Host Edition. U kunt al een Managed VPS-pakket in combinatie met Plesk afsluiten voor slechts € 13,26 per maand extra.
cPanel is een uitgebreid webhosting controlepaneel dat geschikt is voor zowel eindgebruikers als serverbeheerders en resellers. Het bestaat uit twee verschillende gebruikersinterfaces: cPanel (eindgebruikers) en WebHost Manager (resellers).

Net als bij andere controlepanelen in ons assortiment, is cPanel uitbreidbaar met diverse softwarepakketten, zoals LiteSpeed, CloudLinux, JetBackup, Imunify360 en biedt het unieke beheertools zoals WordPress Toolkit Deluxe.

cPanelWebHost Manager
cPanel wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe functies, updates en bugfixes om uw server up-to-date te houden. U kunt al een Managed VPS-pakket met cPanel afsluiten voor slechts € 36,93 per maand extra.

Over basisfunctionaliteit

Elk van de drie hierboven besproken controlepanelen beschikt over basisfunctionaliteiten die u in staat stellen om uw server eenvoudig te beheren en te gebruiken. Hieronder geven we een korte beschrijving van de belangrijkste functies van elk controlepaneel.


Eenvoudig serverbeheer

Eenvoudig serverbeheer

Het controlepaneel stelt u in staat om direct van uw server gebruik te maken en deze eenvoudig te beheren. Hiermee kunt u als beheerder accounts aanmaken, websites beheren en verbruiksstatistieken inzien.

Hostingruimte verhuren

Hostingruimte verhuren

Met een eigen server, kunt u eenvoudig hostingruimte verhuren aan uw klanten. Als beheerder, heeft u de flexibiliteit om hostingaccounts naar eigen inzicht aan te maken en kunnen uw klanten zelf inloggen.

van LiteSpeed tot Imunify360

van LiteSpeed tot Imunify360

Elk van de controlepanelen die wij aanbieden, zijn uitbreidbaar met verschillende softwarepakketten, waaronder: LiteSpeed WebServer, Installatron, CloudLinux, cPGuard, JetBackup en Imunify360.

Standaard beveiliging

Standaard beveiliging

Al onze controlepanelen zijn standaard uitgerust met diverse beveiligingsmaatregelen, waaronder: een softwarematige firewall, virusscanner, gratis SSL-certificaten, ModSecurity en Fail2Ban.

Uitgebreid e-mailbeheer

Uitgebreid e-mailbeheer

Onze servers zijn ook geschikt voor het versturen en ontvangen van e-mails. U kunt via het controlepaneel eenvoudig e-mailaccounts aanmaken, webmail gebruiken en automatische antwoorders instellen.

Standaard compleet

Standaard compleet

Het meeleveren van een controlepaneel is onderdeel van onze visie om alleen complete hostingdiensten te leveren. Wij zorgen ervoor dat uw server geïnstalleerd en geconfigureerd is zodat u direct aan de slag kunt.

Selectie van controlepanelen

U kunt uit de volgende controlepanelen kiezen bij het samenstellen van uw Managed VPS-pakket. DirectAdmin wordt gratis bij elk van onze Premium en Power-pakketten meegeleverd en Plesk wordt gratis bij elk van onze Ultra-pakketten meegeleverd.

Als u de voorkeur heeft voor een ander controlepaneel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

DirectAdmin

DirectAdmin

(Legacy)


+ € 14,50 per maand inbegrepen

(+ € 17,55 incl. btw per maand)

DirectAdmin + Pro Pack

DirectAdmin Standard

Standard


+ € 29,00 per maand

(+ € 35,09 incl. btw per maand)

Plesk (Web Admin Edition)

Plesk

Web Admin Edition


+ € 13,26 per maand

(+ € 16,04 incl. btw per maand)

Plesk (Web Pro Edition)

Plesk

Web Pro Edition


+ € 19,89 per maand

(+ € 24,07 incl. btw per maand)

Plesk (Web Host Edition)

Plesk

Web Host Edition


+ € 34,17 per maand inbegrepen

(+ € 41,35 incl. btw per maand)

cPanel (Cloud Admin)

cPanel

Cloud Admin


+ € 36,93 per maand

(+ € 44,69 incl. btw per maand)

cPanel (Cloud Pro)

cPanel

Cloud Pro


+ € 54,33 per maand

(+ € 65,74 incl. btw per maand)

cPanel (Cloud Premier)

cPanel

Cloud Premier


+ € 81,53 per maand

(+ € 98,65 incl. btw per maand)

Direct aan de slag

Nadat u uw Managed VPS-pakket heeft samengesteld, besteld en betaald, kunt u gegarandeerd binnen één werkdag aan de slag. Wij leveren uw gekozen server gebruiksklaar op. Heeft u specifieke wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Managed VPS bestellenBestellen