Overige diensten

Server beheer

Wij beheren de hosting omgeving van tienduizenden websites en de servers van honderden klanten. Met ruim 15 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij ook het beheer van uw server professioneel verzorgen.



Server beheer op maat

We leveren al meer dan 15 jaar een breed scala aan managed hosting diensten.

Server beheer op maat

Ons doel is om kant-en-klare hosting diensten te leveren welke alleen door onze klanten gebruikt hoeven te worden zonder zij zich zorgen hoeven te maken over het technisch beheer ervan.

Voor een vast bedrag per maand kunnen wij ook het beheer van uw server overnemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van onderhoud, het maken van back-ups en het in de gaten van uw server met behulp van monitoring software.

Tot slot is het ook mogelijk om ons bij afroep in te huren. U betaalt dan een uurtarief en vaak kunnen wij voordat wij voor u aan de slag gaan aangeven hoelang wij verwachten bezig te zijn met de werkzaamheden welke u uit wilt laten voeren.


Een passend voorstel

Een passend voorstel

Het samenstellen van een voor u geschikt server beheer pakket is in alle gevallen maatwerk. Vertel ons alstublieft zo duidelijk mogelijk wat uw behoeftes en wensen zijn en wij zullen op basis van de informatie welke u met ons deelt een geheel vrijblijvend voorstel versturen.

Soms is beheer niet mogelijk, bijvoorbeeld in situaties waardoor uw server eerder door een ander beheerd werd en er geen documentatie over de server aanwezig is.

In dat soort gevallen zullen wij kijken of er een optie is om de server opnieuw op te bouwen waarnaar wij deze wel voor u kunnen beheren. Er zijn talloze scenario’s te bedenken waarvoor een passende oplossing door ons kan worden gerealiseerd.

Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


Remote-hands

Remote-hands

Als u ervoor kiest om ons op afroep in te zetten voor bepaalde werkzaamheden dan rekenen wij hiervoor een vast uurtarief op basis van het dagdeel of soort dag (werkdag, weekend, feestdag en anderen) waarop deze werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

De onderstaande remote-hands tarieven zijn per kwartier en excl. btw:

Dagdeel Prijs /kwartier
Weekdagen van 09:00 tot 17:00 € 15,00
Weekdagen van 17:00 tot 09:00 € 30,00
Weekend en feestdagen* € 45,00

*)onder feestdagen vallen alle in Nederland officieel erkende feestdagen.


Wij verzorgen o.a. met trots de hosting voor:





Stuur ons een bericht