Uw domeinnaaam verhuizen

Uw domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van een domeinnaam hoeft niet ingewikkeld te zijn. Om hierbij te helpen vindt u op deze pagina een eenvoudig stappenplan waarmee u uw domeinnaam stressvrij kunt verhuizen. Heeft u een vraag of hulp nodig? Dan staan wij 525.600 minuten p/jaar voor u klaar.

Domein Uw domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van een domeinnaam kan voor iemand die dit niet dagelijks doet best ingewikkeld overkomen. Elke domeinextensie houdt er zo z'n eigen regels op na en het minste kan de verhuizing doen mislukken.

Om u te helpen bij de verhuizing van uw domeinnaam hebben wij hier een stappenplan geplaatst om het verhuizen zo stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Mocht er ondanks uw goede voorbereiding toch iets niet helemaal goed gaan dan staan wij altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij het verhuizen van uw domeinnaam en adviseren over de benodigdheden voor een succesvolle verhuizing.

Op onze supportpagina's vindt u een duidelijk overzicht van de benodigdheden per domeinextensie (dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid):

Lees verder Externe link


Ook uw website verhuizen?

Als u niet alleen uw domeinnaam maar ook uw site (en e-mail) wilt verhuizen dan kunt u bij de aanschaf van één van onze standaard-, WordPress- of e-mail webhosting pakketten gratis gebruik maken van onze verhuisservice.
1. Bereid de verhuizing voor

1. Bereid de verhuizing voor

Zorg ervoor dat u alle benodigdheden heeft verzameld voordat u besteld. Denk hierbij o.a. aan de verhuiscode, het verwijderen van een lock en het actualiseren van uw houder gegevens (e-mailadres).

2. De verhuizing aanvragen

2. De verhuizing aanvragen

Als u alle benodigdheden bij elkaar heeft kunt u de domeinnaam bestellen. De verhuizing van uw domeinnaam neemt afhankelijk van de domeinextensie enkele uren tot enkele dagen in beslag.

3. Uw domeinnaam instellen

3. Uw domeinnaam instellen

Zodra de verhuizing is afgerond kunt u uw domeinnaam instellen. Denk hierbij aan het gebruik van onze doorstuur- of Managed DNS service. U kunt deze ook aan een webhosting pakket koppelen.

Wat heeft u nodig

Wat heeft u nodig

Om zonder problemen te verhuizen heeft u bepaalde dingen nodig waaronder een verhuiscode en soms moet de domeinnaam ontgrendeld worden. Klik hier voor een overzicht van alles wat u nodig heeft.

Hoelang duurt verhuizen

Hoelang duurt verhuizen

Dat is afhankelijk van de domeinextensie. De meeste extensies zijn direct of binnen een uur verhuist terwijl het bij andere dagen kan duren. Klik hier voor een overzicht van de verhuisduur per domeinextensie.

Tijd om te verhuizen

Tijd om te verhuizen

Nadat u uw domeinnaam heeft besteld gaan wij deze voor u verhuizen. Als er ondanks uw goede voorbereiding toch iets mis gaat dan sturen wij u een e-mail en helpen wij u, waar mogelijk, het probleem op te lossen.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is belangrijk, zorg ervoor dat u klaar bent voor de verhuizing van uw domeinnaam. Als u van plan bent een webhosting pakket te bestellen dan hoeft u de domeinnaam niet los te bestellen.

Uw domeinnaam verhuizen

Heeft u uw verhuizing goed voorbereid en bent u klaar om uw domeinnaam te verhuizen? Bestel deze dan direct via de onderstaande knop. Nadat u heeft besteld zal de verhuizing van uw domeinnaam automatisch in gang worden gezet.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

Direct bestellenBestellen