Overige diensten

Service level agreement

Een service level agreement biedt garanties en zekerheden met betrekking tot uw hosting en/of server dienst. Zo’n overeenkomst wordt op maat door ons samengesteld op basis van uw wensen en eisen.Wat is een service level agreement?

Wat is een service level agreement?

Met een service level agreement kunnen er een diverse hoeveelheid afspraken worden gemaakt, waaronder: uptime, reactietijd en prioriteit bij ondersteuning in het geval van een calamiteit.

Een service level agreement kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

  • 99,95% netwerk uptime garantie
  • prioriteit bij ondersteuning
  • reactie binnen 4 uur buiten kantoortijden
  • reactie binnen 2 uur tijdens kantoortijden

Met meer dan 15 jaar ervaring en honderden servers onder ons beheer kunnen wij gericht duidelijke afspraken maken waardoor continuïteit gegarandeerd kan worden.

De punten welke in zo’n contract worden vastgelegd zijn op basis van de wensen waarvan u vindt dat deze deel uit moeten maken van de service level agreement.

Een service level agreement wordt altijd gecombineerd met één van onze managed hosting diensten (Managed VPS). Alleen doordat wij het beheer van uw server of servers voeren kunnen er bepaalde garanties door ons aan u worden afgegeven.


Van voorstel tot overeenkomst

Van voorstel tot overeenkomst

Doordat elke service level agreement uniek is is er ook geen vaste prijs te noemen voor de afname van een service level agreement.

Voordat deze kan worden afgesloten vertelt u ons. Het liefst tot in detail, welke zaken u belangrijk vindt en op basis van uw wensen en eisen zullen wij vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel voor u samenstellen.

Als u akkoord gaat zal er een contract worden opgesteld waarin alle eerder door ons onderling besproken punten op een heldere wijze worden opgenomen.

Gebruik de knop rechts onderaan onze website om contact met ons op te nemen.

Stuur ons een bericht