Betrouwbare back-up oplossingen

Betrouwbare back-up oplossingen

Onze webhosting- en Managed VPS pakketten worden dagelijks geback-upt. Deze back-ups worden op een speciaal hiervoor ingerichte server offsite opgeslagen. Met behulp van het webhosting- of klanten controlepaneel kunt u eerder gemaakte back-ups zelf herstellen.

Webhosting

Wij maken dagelijks een back-up van uw website bij aanschaf van een webhosting pakket en bewaren deze op een special hiervoor ingerichte server. Via het webhosting controlepaneel kunt u eerdere back-ups herstellen, zowel specifiek als algeheel, inclusief losse bestanden, mappen, e-mailaccounts en databases.


Lees verderLees meer

Managed VPS

Bij aanschaf van een Managed VPS pakket maken wij dagelijks een back-up van uw data. Deze back-ups worden een week lang bewaard waarnaar de oudste back-up automatisch overschreven wordt. Via het klanten controlepaneel kunt u zelf eerder gemaakte bestand- en database back-ups herstellen of ons vragen dit te doen.


Lees verderLees meer
Bestanden

Bestanden

We maken een backup van uw website, applicatiegegevens en belangrijkste serverconfiguratiebestanden. U kunt gemakkelijk en snel losse bestanden of meerdere mappen tegelijk op uw server herstellen.

Databases

Databases

Databaseherstel is eenvoudig. We exporteren en maken een backup van al uw databases in het .sql-formaat. Kies een eerder gemaakt herstelpunt, selecteer één van uw databases en herstel.

Interval en retentie

Interval en retentie

We kunnen elk uur een gedeeltelijke of complete backup voor u maken en deze opslaan voor een onbeperkte periode. Als u een lager interval of een hogere bewaartermijn wilt, neemt u gerust contact met ons op.

Eenvoudig herstellen

Eenvoudig herstellen

Met het klanten controlepaneel heeft u toegang tot alle backups die we voor u maken. U kunt zelf backups herstellen of ons vragen dit te doen. We staan dag en nacht, binnen en buiten kantoortijden, voor u klaar.

Grondige controle

Grondige controle

Om er zeker van te zijn dat backups op de juiste manier gemaakt worden, ontvangen we dagelijks een rapport waarmee we de correcte uitvoering van alle backup taken regelmatig kunnen controleren.

Controlepanelen

Controlepanelen

Om accounts aangemaakt met een beheerpaneel zoals DirectAdmin te kunnen herstellen, maken we lokale accountbackups zonder data. Hierdoor kunnen accounts op de gebruikelijke manier hersteld worden.

Een betrouwbare back-up oplossing wordt nog steeds vaak beschouwd als een luxe en overbodige uitgave. Dit is echter een misverstand. Als er iets misgaat en u verliest de website waar u hard aan hebt gewerkt, dan kost dit u uiteindelijk veel meer dan de prijs van een degelijke back-up oplossing.

Maar stel u bent verantwoordelijk voor de data van uw klanten. Hoe legt u het uit aan uw klanten als hun websites plotseling verdwenen zijn omdat er een technische storing was? Een professionele back-up oplossing is een must voor elke professionele, betrouwbare en robuuste hosting-omgeving.
Wij bieden dagelijks grondige back-ups voor onze webhosting en Managed VPS pakketten. Andere producten en diensten kunnen ook worden ondersteund door onze back-up oplossingen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel binnen één werkdag.

Contact opnemenLees meer