Beveilig uw websites én applicaties met een professioneel SSL certificaat

Review Review Review Review Review Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5

Onze webhosting- en Managed VPS pakketten worden standaard geleverd met ondersteuning voor gratis SSL certificaten (Let’s Encrypt). Daarnaast bieden wij een aantal betaalde DV, OV en EV SSL certificaten aan waarbij de aanvraag, installatie en ondersteuning inbegrepen zijn.

Overige SSL certificaat
Sectigo

Normaal DV

PositiveSSL


€ 32,00 per jaar

(levering binnen één werkdag)

Sectigo

Multi DV

PositiveSSL


€ 43,00 per jaar

(levering binnen één werkdag)

Sectigo

Wildcard DV

PositiveSSL


€ 128,00 per jaar

(levering binnen één werkdag)

Sectigo

Normaal OV

InstantSSL


€ 89,00 per jaar

(levering binnen 1 tot 2 werkdagen)

Sectigo

Multi OV

Unified Communications


€ 139,00 per jaar

(levering binnen 1 tot 2 werkdagen)

Sectigo

Wildcard OV

PremiumSSL


€ 339,00 per jaar

(levering binnen 1 tot 2 werkdagen)

Sectigo

Normaal EV

EV


€ 189,00 per jaar

(levering binnen 1 tot 5 werkdagen)

Sectigo

Multi EV

EV


€ 289,00 per jaar

(levering binnen 1 tot 5 werkdagen)

Betaalde SSL certificaten

Betaalde SSL certificaten

Onze webhosting- en Managed VPS pakketten worden geleverd met ondersteuning voor gratis SSL certificaten (Let’s Encrypt), toch kan het in bepaalde situaties handiger zijn om een betaald SSL certificaat aan te schaffen.

Denk hierbij aan situaties waarbij u ook andere, niet bij ons gehoste diensten, via de eigen domeinnaam met SSL wilt versleutelen of als u uiterst gevoelige gegevens online verwerkt (bijvoorbeeld medische gegevens).

Onze SSL certificaten zijn onderverdeeld in 3 verschillende soorten: normaal, multi domein en wildcard, en 3 verschillende validatie types: Domein Validatie (DV), Organisatie Validatie (OV) en Uitgebreide Validatie (EV)

Voor advies bij de keuze voor het juiste SSL certificaat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis SSL certificaten

Gratis SSL certificaten

Al onze webhosting- en Managed VPS pakketten worden geleverd met ondersteuning voor zogeheten gratis SSL certificaten welke veelal automatisch voor nieuw toegevoegde domeinnamen gegenereerd worden.

Zo’n gratis SSL-certificaat (Let’s Encrypt) is vergelijkbaar met een Domein Validatie (DV) SSL certificaat.

Gratis SSL certificaten hebben de afgelopen jaren een snelle opmars gemaakt, mede door het feit dat internet browsers tegenwoordig websites welke niet versleuteld zijn met een SSL certificaat als ‘niet veilig’ aanduiden in de adresbalk. Een SSL certificaat voor uw website is bijvoorbeeld belangrijk als u online gegevens verwerkt.

Lees verder Externe link

Standaard inbegrepen

Genereren Certificate Signing Request (CSR) Genereren Certificate Signing Request (CSR)
Begeleiding bij aanvraag Begeleiding bij aanvraag
Installatie SSL certificaat Installatie SSL certificaat
Automatische verlenging Automatische verlenging
Vrijblijvend keuzeadvies Vrijblijvend keuzeadvies
Al binnen één werkdag aan de slag Al binnen één werkdag aan de slag
Domein Validatie (DV)

Domein Validatie (DV)

Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie.

Organisatie Validatie (OV)

Organisatie Validatie (OV)

De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar worden niet prominent getoond.

Uitgebreide Validatie (EV)

Uitgebreide Validatie (EV)

Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsgegevens binnen één muisklik en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen. Door de uitgebreide controles die moeten worden uitgevoerd is de levertijd bij EV certificaten het langst - Hou rekening met 1 tot 5 werkdagen.

Veel gestelde vragen

Hier geven wij antwoord op een aantal veel gestelde vragen over onze SSL certificaten. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt met al uw vragen of voor advies altijd met ons terecht.


Gebruik het formulier onderaan deze pagina om direct één van onze SSL certificaten te bestellen. Nadat u het formulier heeft ingevuld en op ‘Aanvragen’ heeft geklikt zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen om uw SSL certificaat aanvraag te starten.

Klanten die bij ons een hosting- of serverdienst afnemen, kunnen een SSL certificaat bestellen. Onze SSL certificaten zijn enkel als aanvulling op bestaande diensten beschikbaar en niet afzonderlijk te bestellen zonder een hosting- of serverdienst.

Als klant kunt u het SSL certificaat ook op diensten gebruiken die u niet bij ons afneemt. Wij sturen het certificaat op een veilige manier naar u toe.

Het antwoord op deze vraag is complex en kan niet met een “standaard” antwoord beantwoord worden.

Als u onzeker bent over de noodzaak van een betaald SSL certificaat voor uw website of applicatie, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Net als bij onze andere diensten worden ook SSL certificaten gebruiksklaar aan u geleverd. Zo verzorgen wij het zogeheten Certificate Signing Request (CSR), verlenen wij ondersteuning bij de aanvraagprocedure en installeren wij het uitgegeven SSL certificaat op uw hosting- of server dienst.

Als u in staat bent al deze handelingen zelf uit te voeren dan is het natuurlijk ook mogelijk een bij een andere aanbieder besteld SSL certificaat op één van onze webhosting- en Managed VPS pakketten te installeren.

SSL certificaat aanvragen

U kunt onderstaand formulier gebruiken om direct één van onze SSL certificaat aan te vragen. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij, zo snel mogelijk, contact met u opnemen om uw aanvraag te starten.


Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in
Kies alstublieft één van onze SSL certifcaten
Vul alstublieft een domeinnaam in

Versleuteld Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid Externe link en de Servicevoorwaarden Externe link zijn van toepassing.