Notice-and-takedown

Notice-and-takedown (NTD)

EnglishNederlands NederlandsEnglish

Als u vermoedt dat een van onze klanten onrechtmatige of strafbare inhoud via onze diensten op het internet publiceert, kunt u dit rapporteren via onderstaand formulier.

Onze notice-and-takedown procedure is gebaseerd op de gelijknamige gedragscode , die is gepubliceerd door de Nederlandse overheid. Wij behandelen uw verzoek zo snel mogelijk.

Notice-and-takedown (NL)Notice-and-takedown (NL) Notice-and-takedown (EN)Notice-and-takedown (EN)

Wij nemen uw notice-and-takedown verzoek in behandeling zodra we het hebben ontvangen, in overleg met onze juridische adviseur. Onze doelstelling is om uw verzoek binnen maximaal 10 werkdagen te verwerken.

Let op: alleen verzoeken die waarheidsgetrouw en volledig zijn ingevuld, kunnen door ons in behandeling worden genomen. Voordat u uw verzoek indient, verzoeken wij u onze Notice-and-takedown procedure te raadplegen.Contact- en adresgegevens van de melder:


Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw straat en huisnummer in
Vul alstublieft uw postcode in
Vul alstublieft uw plaats in
Kies alstublieft uw land
Vul alstublieft uw e-mail adres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in


Over uw verzoek:


Vul alstublieft de URL of omschrijving van de (vermeende) onrechtmatige of strafbare inhoud in
Geef alstublieft aan of u al contact heeft gehad met de publiceerder van deze inhoud


Uw verzoek versturen:


Verklaar alstublieft dat alle bovenstaande gegevens naar waarheid en correct hebt ingevuld

Verklaar alstublieft dat u de rechtmatige eigenaar bent of handelt namens de rechtmatige eigenaar van een auteursrecht, merkrecht, handelsnaamrecht of ander recht

Geef alstublieft aan of dit een dringende kwestie is

Versleuteld Om misbruik te voorkomen registreren wij bij het versturen van een notice-and-takedown verzoek uw IP-adres (44.222.64.76) en enkele gebruikersgegevens. Raadpleeg alstublieft onze privacy verklaring voor meer informatie.