Managed VPS

Managed VPS back-up

We maken dagelijks een back-up van uw server en slaan deze op een andere server veilig voor u op. Eerder gemaakte back-ups kunt u met via ons klanten controlepaneel downloaden en herstellen.

← Managed VPS pakketten


Over back-up retentie

Over back-up retentie De standaard door ons aangeboden retentie is 1 dag wat betekend dat we altijd 2 back-ups van uw Managed VPS pakket op een andere server voor u veilig op zullen slaan (data en database).

De data uit deze back-ups kunt u doormiddel van ons klanten controlepaneel eenvoudig zelf via uw eigen server downloaden of direct op uw server herstellen.

Het is ook mogelijk om de back-up retentie te verhogen naar bijvoorbeeld 7, 14 of 28 dagen en/of het interval te verhogen naar 2, 4, 6, 12 of zelfs 24 keer per dag.

We rekenen € 0,01 p/gb opslagruimte per maand.

Rekenvoorbeeld
Stel u heeft een Managed VPS Premium Pro pakket met 150 GB opslagruimte, u betaald € 69,99 per maand en u wil de back-up retentie verhogen met 6 dagen (waardoor u uitkomt op een totaal van 7 dagen retentie).

U betaalt dan (150 GB opslagruimte x € 0,01 = € 1,50 x 6 = € 9,00) + (€ 69,99) = € 78,99 ex. 21% btw per maand.


Back-ups maken en herstellen

Back-ups maken en herstellen Als er zich een situatie voordoet waarin u een back-up wilt terugplaatsen dan kunt u dit zelf regelen met behulp van ons klanten controlepaneel, of ons vragen om dit voor u te doen.

Bij “Servers” vindt u een overzicht van de op het moment door ons opgeslagen herstelpunten. Door op het herstelpunt te klikken kunt u direct folders, bestanden en databases downloaden of herstellen.

Als u een back-up wilt downloaden dan maken wij een tarball met daarin de bestanden of database welke u heeft gekozen en zetten wij deze klaar op een door u gekozen locatie zodat u doormiddel van uw server kunt downloaden.

Als u een back-up wilt herstellen dan kan dit op de originele of een nieuw door u gekozen locatie. Bestanden welke zowel op uw server als in de back-up voorkomen zullen worden overschreven. Een database zal eerst, mocht dat nodig zijn, leeg worden gemaakt waarnaar de eerder gemaakte back-up zal worden hersteld.

Met behulp van het bij uw server meegeleverde controlepaneel (Directadmin) kunt u ook zelf een account back-up maken of eerder gemaakte back-up herstellen.
Back-ups, back-ups en nog méér back-ups

Back-ups, back-ups en nog méér back-ups

Als u meer wilt weten over het soort back-ups welke wij aan kunnen bieden, hoe regelmatig wij deze (dagelijks) kunnen maken en hoelang wij deze voor u op kunnen slaan dan kunt u contact met ons opnemen.

Vertel ons zo precies mogelijk waarnaar u opzoek bent en samen stellen wij een oplossing samen welke naadloos aansluit op uw wensen en eisen.Vergelijk, kies en bestel

Vergelijk, kies en bestel

We bieden een aantal vooraf samengestelde Managed VPS pakketten aan welke u op onze website kunt bestellen.

Als u deze pakketten met elkaar wilt vergelijken dan kunt u hiervoor het vergelijkingsoverzicht van onze Premium en Power pakketten raadplegen.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen.Stuur ons een bericht