Server beheer

Server beheer

Onze Managed VPS-pakketten worden regelmatig onderhouden, dagelijks geback-upt, beveiligd met een firewall, continu gemonitord en geleverd met dé allerbeste service en een gebruiksvriendelijk controlepaneel (DirectAdmin). Gebruiksklaar geleverd en direct aan de slag.

Server Server beheer

Gebruiksklaar én Compleet

Onze Managed VPS-pakketten bieden u een compleet beheerde oplossing, waaronder maandelijks onderhoud, dagelijkse back-ups, een firewall, monitoring en redundante nameservers. Bovendien zorgen we voor een snelle levering en staan we altijd voor u klaar.


Maandelijks onderhoud

Maandelijks onderhoud

Wij onderhouden maandelijks uw Managed VPS-pakket door het besturingssysteem, controlepaneel en andere servergerelateerde software te updaten. Daarnaast bieden wij standaard één uur remote-hands ondersteuning per maand voor elk van onze Managed VPS-pakketten.

Constante monitoring

Constante monitoring

Ons geavanceerde monitoringsysteem houdt uw server continu in de gaten, waardoor we in staat zijn om eventuele problemen snel op te sporen en preventief te verhelpen. Zo kunnen we onderbrekingen van uw server vaak voorkomen en uw server up-time optimaliseren.

Beveiliging

Beveiliging

Een effectieve beveiliging is cruciaal voor elke server. Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals ModSecurity en ConfigServer firewall, om uw server te beschermen. Daarnaast zorgen we ervoor dat belangrijke diensten worden versleuteld met een SSL certificaat.

DirectAdmin inbegrepen

DirectAdmin inbegrepen

Met het complete en gemakkelijk te gebruiken DirectAdmin controlepaneel, dat Nederlandstalig is, heeft u volledige controle over alle functies van uw server. U kunt eenvoudig uw websites en applicaties beheren en heeft administrator toegang tot het controlepaneel.

Dagelijks back-ups

Dagelijkse back-ups

We maken dagelijks een back-up van uw Managed VPS-pakket, deze back-ups worden door ons extern opgeslagen en 7 dagen voor u bewaard. Daarnaast kunt u via ons klanten controlepaneel eenvoudig en snel de eerder gemaakte back-ups bekijken, downloaden en herstellen.

Optimalisatie

Voor u geoptimaliseerd

Wij optimaliseren uw Managed VPS-pakket voor de best mogelijke prestaties. Hierbij "tweaken" wij o.a. de configuratie van de webserver en databaseserver op basis van uw daadwerkelijke gebruik. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de bij uw server inbegrepen capaciteit.

Server Beheer Pakketten

Wij zorgen voor de installatie, configuratie, onderhoud, back-up en beveiliging van uw Managed VPS — Managed Basis. Wilt u meer dan kunt u een ander server beheer pakket kiezen, met bijvoorbeeld een langere retentie voor back-ups en meer serviceuren per maand.

Met een Service Level Agreement kunt u garanties inkopen, zoals een hogere uptime, prioriteit bij ondersteuning en snellere reactietijd.


Standaard inbegrepen

Managed Basis

Standaard inbegrepen bij al onze Managed VPS Premium- en Power pakketten


€ 99,99 per maand standaard inbegrepen
Specificaties
Maandelijks onderhoud
Beveiliging en optimalisatie
1x per dag back-up (7 dagen retentie)
1 uur remote-hands p/maand
24x7 noodnummer
Proactief- en preventief handelen
Uitgebreide server monitoring

Managed Pro

Voor onderhoud, service en elke 12 uur een back-up van uw Managed VPS pakket


€ 149,99 per maand
Specificaties
Beveiliging en optimalisatie
2x per dag back-up (7 dagen retentie)
2 uur remote-hands p/maand
24x7 noodnummer
Proactief- en preventief handelen
Uitgebreide server rapportage

Managed Plus

Voor onderhoud, service en elke 6 uur een back-up van uw Managed VPS pakket


€ 249,99 per maand
Specificaties
Beveiliging en optimalisatie
4x per dag back-up (7 dagen retentie)
3 uur remote-hands p/maand
24x7 noodnummer
Proactief- en preventief handelen
Prioriteit bij ondersteuning

Laat ons uw server beheren

Hieronder vindt u een korte greep uit ons klantenbestand. Dagelijks verzorgen wij het beheer van honderden servers en de hosting van duizenden websites. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5 op basis van 28 reviews.

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Gebruik dan de ronde knop rechts onderaan deze pagina om ons direct een bericht te sturen.

Belastingsamenwerking West-Brabant
Mediahuis
Remschijf.nl
Rabobank
NSMBL
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Historiek.net
Hoeksche Waard Nieuws

Bestel uw eigen Managed VPS

Kies het Managed VPS-pakket dat naadloos aansluit op uw wensen en bestel het direct via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe server binnen één werkdag klaar voor gebruik aan u wordt opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt gaan.

Als u nog geen keuze heeft kunnen maken neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Een Managed VPS bestellenBestellen