Verhuisservice

Website verhuisservice

Bij de aanschaf van een standaard-, WordPress- en e-mail webhosting pakketten verhuizen wij vaak binnen één werkdag, als u dat wil, gratis uw website (& e-mail) naar het nieuw bij ons bestelde webhosting pakket. Hier vertellen wij u in detail over onze website verhuisservice.

Website Verhuisservice

Wanneer u opkijkt tegen de verhuizing van uw website, e-mailadressen en e-mail vanaf uw huidige hostingprovider naar uw nieuw bij ons bestelde webhosting pakket dan kunnen wij u hierbij helpen. Bij al onze standaard-, WordPress- of e-mail webhosting pakketten is onze website verhuisservice gratis inbegrepen.

We zullen de volgende zaken zorgvuldig en op een professionele manier voor u verhuizen:

  • Website bestanden ²
  • Database(s)
  • E-mailadressen en e-mail ³
  • Domeinnaam

Op onze supportpagina's hebben wij omschreven hoe u onze verhuisservice aan kunt vragen. Wij staan 525.600 minuten per jaar voor u klaar, bij vragen of als u hulp nodig heeft dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder Externe link


² De verhuizing van één (1) website is gratis inbegrepen, voor elke extra website welke u ons wilt laten verhuizen betaald u eenmalig € 60,- 30,- excl. btw per website. U krijgt hierbij 50% korting op de normale prijs.

³ De verhuizing van tien (10) e-mailadressen is gratis inbegrepen, voor elk extra e-mailadres welke u ons wilt laten verhuizen betaald u eenmalig € 20,- 10,- excl. btw per e-mailadres. U krijgt hierbij 50% op de normale prijs.

1. Kies uw webhosting pakket

1. Kies uw webhosting pakket

Kies het standaard-, WordPress- of e-mail webhosting pakket welke het beste aansluit op uw wensen en eisen. Als u dat wil kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over uw pakket keuze.

2. Verhuisservice aanvragen

2. Verhuisservice aanvragen

Zodra u uw webhosting pakket heeft besteld kunt u de verhuisservice aanvragen. Op onze support pagina’s hebben wij duidelijk omschreven hoe u dit kunt doen en wat wij nodig hebben.

3. Samen groeien wij verder

3. Samen groeien wij verder

Wij zorgen ervoor dat uw website (& e-mail) zorgvuldig en professioneel, veelal binnen één werkdag, verhuisd wordt. Na de verhuizing kan uw website zonder problemen verder groeien.

Voordat de verhuizing kan beginnen

Voordat de verhuizing kan beginnen

Voordat wij uw website kunnen verhuizen is het belangrijk dat u een aantal stappen doorloopt en vervolgens complete en kloppende gegevens naar ons toestuurt. Als u stappen niet kunt doorlopen of daar hulp bij nodig heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Meer informatie
Uw website (& e-mail) verhuizen

Uw website (& e-mail) verhuizen

Nadat wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen beginnen wij vaak binnen één werkdag aan de verhuizing van uw website (& e-mail). Om u een idee te geven van hoe wij te werk gaan en welke acties wij zoal voor u zullen uitvoeren hebben wij deze voor u op een rij gezet.


Meer informatie

Veel gestelde vragenOm gebruik te kunnen maken van onze verhuisservice hebben wij bepaalde inlog- en server gegevens van u nodig én zult u een aantal stappen moeten doorlopen bij het bestellen van een nieuw webhosting pakket.

Wij hebben dit tot in detail voor u omschreven op onze support pagina's.

Lees verder Externe link

Wij hebben bepaalde inlog- en server gegevens nodig om uw website (en e-mail) te kunnen verhuizen. Als u niet over deze gegevens beschikt dan kunnen wij de verhuizing ook niet voor u uitvoeren.

In de meeste gevallen is het mogelijk om de gevraagde inlog- en server gegevens bij uw huidige hosting provider op te vragen. Als u dat wil kunnen wij u hier vrijblijvend over adviseren, hierover kunt u contact met ons opnemen.

De verhuisservice is inbegrepen bij onze standaard-, WordPress- en e-mail webhosting pakketten. De verhuisservice is niet inbegrepen bij onze reseller webhosting pakketten.

Natuurlijk kunnen wij ook bij de aanschaf van één van onze reseller webhosting pakketten helpen bij het verhuizen van uw website (en de websites van uw klanten). Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Wij doen onze best om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk van de verhuizing merkt. In de meeste gevallen blijft uw website gewoon werken.

Dit is mogelijk doordat wij eerst uw data verhuizen en daarna pas uw domeinnaam of domeinnamen aanpassen en/of verhuizen.

Heeft u een drukbezochte website dan zullen wij vooraf met u bespreken wanneer en op welke wijze de verhuizing het beste kan plaatsvinden.

U kunt direct aan de slag

Bent u er klaar voor om uw website (en e-mail) door ons te laten verhuizen? Kies én bestel dan direct uw webhosting pakket via onze website en wij zorgen ervoor dat uw website zorgvuldig en snel verhuisd wordt.

Als u nog geen keuze heeft kunnen maken neem dan contact met ons op. Wij zullen u (vrijblijvend) adviseren over uw pakket keuze.

Direct bestellenBestellen