Webhosting

Webhosting verhuisservice

Onze verhuisservice maakt het een stuk makkelijker om zonder problemen van hostingprovider over te stappen. Besteld u één van onze complete webhosting pakketten dan verhuizen wij uw website gratis.

← Webhosting pakketten


Website verhuizen Als u opkijkt tegen de verhuizing van uw website omdat u daar geen tijd voor heeft of niet over de juiste technische kennis beschikt dan biedt onze gratis verhuisservice dé uitkomst. Nadat u één van onze webhosting pakketten heeft besteld en betaald kunt u contact met ons opnemen.

Wij vertellen u dan precies welke gegevens (inloggegevens van uw huidige hostingpakket, de verhuiscode van uw domeinnaam ed.) we nodig hebben om uw website en e-mail naar uw nieuwe webhosting pakket te verhuizen.

Na ontvangst van de benodigde gegevens zullen wij deze controleren, de verhuizing inplannen en zo snel mogelijk voor u uitvoeren. Nadat alles verhuisd is zullen we controleren of uw website werkt en of al uw e-mail overgeplaatst is. Pas dan verhuizen wij uw domeinnaam.


Direct aan de slag

Het gebruik van de verhuisservice is eenvoudig. Volg onderstaand stappenplan om direct aan de slag te gaan:

  1. Kies, bestel en betaal één van onze webhosting pakketten (Vul tijdens het plaatsen van de bestelling GEEN verhuiscode in voor uw domeinnaam, deze stuurt u ons na het plaatsen van uw bestelling.)
  2. Nadat u heeft besteld en betaald stuurt u ons een e-mail naar info@xynta.nl met daarin de inloggegevens van uw huidige hostingpakket en e-mailadressen en de verhuiscode van uw domeinnaam

Zodra u heeft besteld en ons een e-mail heeft gestuurd zullen wij zo snel mogelijk uw website verhuizen. Hierover zullen wij u per e-mail op de hoogte houden. Wij doen onze best om uw website binnen 3 werkdagen te verhuizen.


Stuur ons een bericht