WordPress Toolkit

WordPress Toolkit

WP Toolkit maakt het beheer van uw WordPress website een stuk eenvoudiger door meerdere beheertaken – installeren, updaten, back-uppen, één klik beveiliging en klonen – te bundelen in één zeer krachtig dashboard. Standaard inbegrepen onze WordPress webhosting pakketten.

Website WordPress Toolkit

WordPress Toolkit is dé centrale beheertool voor uw WordPress websites en Woocomerce webshops geleverd bij al onze WordPress webhosting pakketten. Hiermee beheert u al uw WordPress websites en Woocommerce webshops vanuit één overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken en uitgebreid dashboard.

WordPress Toolkit maakt deel uit van het Plesk controlepaneel.

Elke beheertaak is hier vertegenwoordigt, zoals: het installeren van een nieuwe website, het updaten van uw bestaande websites waaronder thema’s en plug-ins (automatisch updaten is ook mogelijk), het met één muisklik beveiligen van uw website, het maken- en herstellen van back-ups en het klonen/stagen van uw website.

WordPress Toolkit (Engels)WordPress Toolkit (Engels)

U heeft al een WordPress webhosting pakket incl. WordPress Toolkit voor slechts € 14,99 7,49 per maand.

Klik-en-klaar installeren

Klik-en-klaar installeren

Zonder dat u daarvoor enige technische kennis nodig heeft installeert u, veelal in minder dan een minuut, een nieuwe WordPress website. WordPress Toolkit regelt alles en geeft aan wanneer u aan de slag kan.

Back-uppen en herstellen

Back-uppen en herstellen

Voordat u aan de slag gaat met uw website maakt u natuurlijk altijd eerst even een back-up. Met WordPress Toolkit kunt u simpel en snel back-uppen en moeiteloos eerder gemaakte back-ups terugplaatsen.

Uw website importeren

Uw website importeren

Als u een WordPress installatie op uw webhosting pakket heeft staan welke u niet met WP Toolkit geïnstalleerd heeft dan kunt u deze alsnog importeren zodat u ook deze installatie met WP Toolkit kunt beheren.

Handige hulpmiddelen

Handige hulpmiddelen

Het is makkelijk om bepaalde acties in- en uit te schakelen voor uw WordPress website, waaronder: zoekmachine indexering, caching (Nginx), debugging, wachtwoord beveiliging en hotlink bescherming.

Automatische updates

Automatische updates

Het is belangrijk dat u uw website regelmatig onderhoud. Het regelmatig onderhouden van uw website voorkomt problemen en zorgt ervoor dat uw website blijft werken. Wij adviseren daarom minimaal eens per maand onderhoud te plegen en hierbij updates voor WordPress, uw thema’s en plug-ins te installeren.

Maar wat nou als u dit niet zelf hoeft te doen? WordPress Toolkit stelt u instaat om per onderdeel in te stellen of u deze automatisch wilt laten bijwerken. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen kleine updates met weinig impact (zoals 1.0.1) en grotere updates met mogelijke impact op de werking van uw website (zoals 1.1).

Tot slot kunt u dankzij “Smart Update” alle updates zorgeloos laten installeren. Deze functie test eerst de beschikbare updates op een kopie van uw website voordat deze op uw echte website worden geïnstalleerd.

Automatische updates
Beveiligen met één klik

Beveiligen met één klik

WordPress Toolkit wordt geleverd met een uitgebreide scanoptie waarmee u, na een gedetailleerde beveiligingscan, direct alle beveiligingsaanbevelingen voor uw website kunt doorlopen.

De beveiligingschecklist adviseert welke maatregelen u kunt nemen om uw website beter te beveiligen en staat u toe aan te vinken welke van deze adviezen u op uw website wilt implementeren. Elk van de voorgestelde maatregelen wordt, in hetzelfde scherm als de beveiligingschecklist, via een tooltip toegelicht en als u advies nodig heeft over de implementatie hiervan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast wordt er regelmatig gecontroleerd op bekende kwetsbaarheden in WordPress, uw thema’s en/of plug-ins en wordt u geïnformeerd zodra hier een bugfix voor is uitgebracht zodat u direct kunt installeren.

Beveiligen met één klik
Live vs. staging (Klonen)

Live vs. staging (Klonen)

In veel gevallen is het makkelijker en minder foutgevoelig om op een kopie van uw website te werken aan wijzigingen voordat u deze op uw echte website publiceert.

Met WordPress Toolkit kunt u eenvoudig een zogeheten staging omgeving opzetten door uw bestaande website te kopiëren. Vervolgens kunt u op deze staging omgeving werken aan wijzigingen en zodra u klaar bent kunt u met één muisklik de gemaakte wijzigingen toepassen op uw echte website.

Voordat de wijzigingen op uw echte website worden toegepast wordt er eerst een back-up gemaakt zodat u in het geval van een probleem alsnog terug kunt naar de eerder gepubliceerde versie van uw website.

Live vs. staging (Klonen)

U kunt direct aan de slag

Bent u er klaar voor om ook met WordPress Toolkit aan de slag te gaan? Kies én bestel dan direct uw WordPress webhosting pakket via onze website en u ontvangt binnen enkele minuten uw inloggegevens zodat u direct aan de slag kan.

Als u nog geen keuze heeft kunnen maken neem dan contact met ons op. Wij zullen u (vrijblijvend) adviseren over uw pakket keuze.

Direct bestellenBestellen