Webhosting

Litespeed webhosting

Onze webhosting pakketten worden geleverd op een hosting server waarop Litespeed webserver is geïnstalleerd. Met Litespeed webserver laadt uw website tot wel 74 keer sneller als met Apache.

← Webhosting pakketten


Over Litespeed

Over Litespeed Litespeed webserver is een moderne Apache vervanger met onder andere ondersteuning voor moderne webtechnieken zoals HTTP/3, TLS 1.3, QUIC, Brotli en GZIP-compressie.

Ofwel Litespeed webserver zorgt ervoor dat elk soort website snel laadt, bereikbaar is en dat u meer bezoekers gelijktijdig op uw website kunt verwelkomen.

Litespeed webserver is standaard aanwezig op elk van onze hosting servers.

Litespeed met LSCWP 69618.5
Nginx met FastCGI Cache 6025.3
Apache met W3 Total Cache 826.5
Verzoeken per seconden (100 gebruikers), Bron: Wordpress Benchmarks

Een sneller ladende website is niet alleen goed voor uw positie in Google maar zorgt ook voor een lagere bounce rate en vaker terugkerende bezoekers.

Litespeed is tot wel 74 × sneller dan Apache en 10 × sneller dan Nginx


CMS-pakketten

CMS-pakketten Litespeed webserver biedt daarnaast plug-ins voor veel gebruikte CMS-pakketten zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart en het framework Laravel.

Hiermee kunt u, zonder dat u hier code voor hoeft te schrijven, direct gebruik maken van alle mogelijkheden welke Litespeed uw website of webshop kan bieden.

Anders dan bij meeste alternatieve webservers ondersteund Litespeed de meeste Apache functies zoals het gebruik van .htaccess bestanden en ModSecurity.

Dit voorkomt dat u uw website aan hoeft te passen als u besluit naar ons toe te verhuizen. Een website welke op Apache werkt zal ook op onze servers werken.
Meer traffic met minder

Meer traffic met minder

Op onze supportpagina’s vindt u uitleg over het installeren en instellen van de Litespeed plug-in voor Wordpress. Door de stappen uit onze how-to te volgen profiteert u binnen enkele minuten direct van alle voordelen.

Litespeed zorgt er niet alleen voor dat uw website sneller laadt en beter gebruik maakt van de caching mogelijkheden welke wij aanbieden maar laat u ook zo optimaal mogelijk gebruik maken van de server capaciteit welke is inbegrepen bij uw webhosting pakket.

U kunt hierdoor meer bezoekers verwelkom en hoeft minder snel op te waarderen.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht