Webhosting

Niet goed, geld terug

We streven naar de volle tevredenheid van al onze klanten. Lukt dat om wat voor reden dan ook niet dan kunt u “no questions asked” gebruik maken van onze 30 dagen niet goed, geld terug-garantie.

← Webhosting pakketten


Over de garantie

Over de garantie We doen onze stinkende best om het al onze klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken en werken continu aan het verder verbeteren dan ons dienstenaanbod.

Onze focus ligt op het aanbieden van een totaalpakket waarmee u direct aan de slag gaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de achterliggende techniek.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we gaan dan ook ver om u tot het beste van ons kunnen van dienst te zijn. Onze klanten zijn immers het beste visitekaartje.

Ondanks onze inspanningen kan het gebeuren dat het niet lukt om uw volle tevredenheid te bereiken: de dienst werkt niet zoals verwacht, de dienst sluit niet aan op de eisen welke u als klant daaraan stelt of u zoekt simpelweg iets anders.

In dat geval kunt u gebruik maken van onze 30 dagen niet goed, geld terug-garantie. We koppelen de domeinnaam los van uw webhosting pakket en storten het aanschafbedrag binnen enkele werkdagen aan u terug.

Rekenvoorbeeld
In het geval van een Webhosting Compleet pakket met ene .nl domeinnaam krijgt u 57,94 (de prijs van het webhosting pakket) – 7,16 (de prijs van de .nl domeinnaam) = € 50,78 van ons binnen enkele werkdagen teruggestort op uw bankrekening


Over uw domeinnaam

Over uw domeinnaam We vertelden u al dat in het geval dat u ervoor kiest gebruik te maken van de 30 dagen niet goed, geld terug-garantie dat wij de domeinnaam los zullen koppelen van het webhosting pakket en de aanschafprijs van dat pakket aan u terug zullen betalen.

Dit is de aanschafprijs exclusief de jaarlijkse kosten van de door u gekozen domeinnaam, welke uiteraard uw eigendom blijft.

De reden hiervoor is dat de domeinnaam een persoonsgebonden dienst is (vaak met een minimale looptijd van een jaar) welke speciaal voor u vastgelegd wordt.

U kunt ook nadat u gebruikt heeft gemaakt van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie gebruik maken van de domeinnaam, deze verhuizen of opzeggen.
Uw tevredenheid is ons doel

Uw tevredenheid is ons doel

Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Als er iets is waarover u niet helemaal tevreden bent dan horen we dit natuurlijk graag.

We zullen vervolgens onze uiterste best doen om het alsnog helemaal naar u zin te maken. We zijn continu bezig met het verder verbeteren van onze diensten zodat deze naadloos aansluiten en blijven aansluiten op de wensen en eisen van onze klanten.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht