Website optimalisatie service

Website optimalisatie service

Als u ervoor kiest om één van onze WordPress webhosting pakketten aan te schaffen dan optimaliseren wij gratis (als u dat wil natuurlijk) uw WordPress website en/of Woocommerce webshop zodat u altijd het hoogst haalbare uit uw nieuwe webhosting pakket kunt halen.

Website Website optimalisatie service

Als u één van onze WordPress webhosting pakketten besteld optimaliseren wij, als u dat wil natuurlijk, gratis uw website². Hiermee zorgen wij ervoor dat u het hoogstmogelijke uit uw nieuwe WordPress webhosting pakket kunt halen.

Heeft u nog geen website? Geen probleem! Wij optimaliseren tot 6 maanden nadat u een WordPress webhosting pakket bij ons heeft besteld alsnog uw website.

Tijdens het optimaliseren van uw WordPress website of Woocommerce webshop voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 • Installatie van de LiteSpeed Cache plug-in
 • Instellen/configureren van de LiteSpeed Cache plug-in
 • Afbeelding optimalisatie
 • Het instellen én starten van de website crawler
 • Snelheidstest (voor én na optimalisatie)
 • Het optimalisatie verslag opstellen en naar u toesturen

Wij geven geen garantie op de te behalen snelheidswinst. Gemiddeld wordt een WordPress website tot wel ~2x sneller nadat wij deze hebben geoptimaliseerd. In uitzonderlijke gevallen kan er helaas geen snelheidswinst worden behaald.

Bekijk de LiteSpeed Cache plugin Externe link


² De optimalisatie van één (1) website is bij elk van onze WordPress webhosting pakketten gratis inbegrepen. Voor elke extra website welke u door ons wilt laten optimaliseren betaald u eenmalig € 30,- 15,- excl. btw per website. U krijgt hierbij 50% korting op de normale prijs.

1. Kies een WordPress webhosting pakket

1. Kies een WordPress webhosting pakket

Kies het WordPress webhosting pakket welke het beste aansluit op uw wensen en eisen. Als u dat wil kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over uw pakket keuze.

2. Website optimalisatie service aanvragen

2. Website optimalisatie service aanvragen

Zodra u uw webhosting pakket heeft besteld en in gebruik heeft genomen (ofwel er staat een website op) dan kunt u de optimalisatie service aanvragen door contact met ons op te nemen.

3. Wij optimaliseren uw WordPress website

3. Wij optimaliseren uw WordPress website

Vaak gaan wij binnen één werkdag voor u aan de slag. Nadat wij klaar zijn nemen wij contact met u op, sturen wij u een rapportage van onze werkzaamheden en het optimalisatie verslag.

Veel gestelde vragen

Hier geven wij antwoord op een aantal veel gestelde vragen over onze website optimalisatie service. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt met al uw vragen of voor advies altijd bij ons terecht.


Het aanvragen van de website optimalisatie service is eenvoudig. Hiervoor hoeft u enkel contact (e-mail of chat) met ons op te nemen. Dit kan bijv. door gebruik te maken van de ronde knop rechts onderaan deze pagina.

Wij gaan gemiddeld binnen één werkdag voor u aan de slag.

Contact opnemen

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze (gratis) website optimalisatie service:

 • Wij optimaliseren één (1) website gratis bij de aanschaf van een WordPress webhosting pakket. De website optimalisatie service is niet uitwisselbaar tussen verschillende door u afgenomen pakketten. U kunt tot 6 maanden na aanschaf gebruik maken van deze service.
 • Wij optimaliseren uw website met de LiteSpeed Cache for WordPress (LSCWP) plug-in. Deze plug-in werkt goed samen met verreweg de meeste plug-ins en thema’s. Mocht de plug-in niet voor uw website geschikt zijn dan kunnen wij uw website helaas niet optimaliseren.
 • Nadat wij uw website hebben geoptimaliseerd controleren wij of deze nog goed werkt. Als er onverhoopt tot 5 dagen na optimalisatie een probleem met uw website ontstaat welke verband houdt met de optimalisatie dan zullen wij deze voor u proberen op te lossen.
 • Doordat er vele plug-ins en thema’s zijn kunnen wij niet met zekerheid zeggen dat er geen probleem met de werking van uw website zal ontstaan. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet (goed) werken van uw website.
 • Wij geven geen garantie op de te behalen snelheidswinst. Gemiddeld wordt een WordPress website tot wel ~2x sneller nadat wij deze hebben geoptimaliseerd. In uitzonderlijke gevallen kan er geen snelheidswinst worden behaald. Dit ligt veelal aan de samenstelling van de website.

U kunt zoveel websites door ons laten optimaliseren als u wil, mits deze op één van onze webhosting- of Managed VPS pakketten is ondergebracht.

Klanten met een WordPress webhosting pakket kunnen tot 6 maanden na bestelling één (1) website gratis door ons laten optimaliseren.

Voor elke extra website welke klanten met een WordPress webhosting pakket door ons willen laten optimaliseren betaalt men eenmalig € 30,- 15,- excl. btw per website (50% korting op de normale prijs).

Klanten met een ander soort webhosting- of Managed VPS pakket kunnen hun website ook door ons laten optimaliseren (mits de dienst van LiteSpeed WebServer is voorzien). Dit kost eenmalig € 30,- excl. btw per website.

U beslist natuurlijk zelf welke plug-ins u op uw WordPress website gebruikt.

Wij optimaliseren echter grotendeels met behulp van de LiteSpeed Cache for WordPress (LSCWP) plug-in. Als u deze plug-in verwijderd dan is de kans groot dat het meerendeel van onze optimalisatie ongedaan gemaakt wordt.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenBestellen

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om direct één van onze WordPress webhosting pakketten te bestellen.


Direct bestellenBestellen