Back-up

Klanten beoordelen ons met een 9.2. 100% zal ons aanbevelen.

“Zeer heldere en goede communicatie waarbij klantgericht wordt gecommuniceerd. De ondersteuning is snel, persoonlijk, professioneel, vriendelijk en goed.”

We maken dagelijks een back-up van de websites van onze Webhosting klanten en de servers van onze Managed VPS klanten. De back-ups van onze Webhosting klanten worden 30 dagen lang en de back-ups van onze Managed VPS klanten worden 7 dagen lang bewaard. Bij problemen kan een back-up eenvoudig en snel met behulp van een speciaal controlepaneel worden teruggeplaatst. Voor een betrouwbare back-up maken we gebruik van de software van R1Soft.

Webhosting

Dagelijks een back-up, 30 dagen lang opgeslagen

Als u een Webhosting pakket bij ons besteld maken wij dagelijks een back-up van uw websites of websites en slaan wij deze back-ups 30 dagen lang op een externe server voor u op.

Als u ons dat vraagt herstellen wij een back-up voor u. Het herstellen van een back-up is gratis. U kunt ook zelf back-ups maken met behulp van het bijgeleverde Webhosting controlepaneel.

Managed VPS

Dagelijks een back-up, 7 dagen lang opgeslagen

Als u een Managed VPS pakket bij ons besteld dan maken wij elke dag een back-up van uw server en slaan wij deze back-ups 7 dagen lang op een externe server voor u op.

Er wordt ook elke 6 uur een snapshot van uw server gemaakt zodat bij een serieus (technisch) probleem de server kan worden teruggezet naar een eerder moment op de dag.

Verantwoording

We vertellen u waarom een back-up oplossing een “must” is

Een goede back-up oplossing wordt vaak onterecht als een luxe en onnodige kostenpost gezien. Als u een fout maakt en die website waar u al weken mee bezig bent verliest dan kost dit meer dan een goede back-up oplossing u zou kosten.

Hoe gaat u het uitleggen als uw server faalt en de websites van uw klanten zijn opeens allemaal verdwenen? Een goede back-up oplossing is een, wat ons betreft, onmisbaar onderdeel van elke goed ingerichte hosting omgeving.

Maatwerken

Laat ons een back-up oplossing voor u samenstellen

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen worden onze Webhosting en Managed VPS pakketten door ons grondig dagelijks geback-upt. Maar ook voor andere producten kunnen wij u een op uw situatie aansluitende back-up oplossing aanbieden.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een passend voorstel van ons ontvangt.


Neem contact met ons op

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons