Betrouwbare back-up oplossingen

Met het back-up systeem heeft u via ons klanten controlepaneel altijd en overal toegang tot door door ons voor u gemaakte back-ups. U kunt bestanden, folders en databases eenvoudig uit een door u gekozen back-up herstellen.


We maken dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van uw webhosting pakket en dagelijks - met een retentie van een dag, een langere retentie is tegen meerprijs natuurlijk ook mogelijk - van uw Managed VPS.

Webhosting pakketten

Als u een webhosting pakket bij ons besteld maken we dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van uw website en slaan we deze back-ups veilig op een andere locatie en server voor u op.

Met behulp van het webhosting controlepaneel kunt u eerder gemaakte back-ups terugplaatsen. Dit kan heel specifiek; Zo kunt u losse bestanden, mappen, e-mailadressen en databases herstellen.

Managed VPS

Als u een Managed VPS bij ons afneemt dan maken wij dagelijks een back-up van al uw data. Deze back-ups worden minimaal 24 uur lang op een andere server voor u opgeslagen.

Via het klanten controlepaneel kunt u zelf eerder gemaakte back-ups herstellen of u kunt ons vragen om bepaalde data voor u terug te plaatsen. Back-ups worden in een ander datacenter opgeslagen.

Bestanden

We maken een back-up van uw website, applicatie data en uw belangrijkste server configuratie bestanden. U kunt losse bestanden of meerdere folders tegelijkertijd eenvoudig en vliegensvlug op uw server terugplaatsen.

Bestanden

Databases

Database herstel is eenvoudig. We exporteren, back-uppen al uw databases in .sql formaat. Kies een eerder gemaakt herstelpunt, kies één van uw databases en herstel. Herstel is veelal binnen minuten geregeld.

Databases

Interval en retentie

We kunnen elk uur een gedeeltelijke of volledige back-up voor u maken en deze een ongelimiteerd aantal dagen voor u opslaan. Wilt u een lager interval of een hogere retentie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Interval en retentie

Eenvoudig herstellen

Via het klanten controlepaneel heeft u zelf toegang tot alle back-ups welke wij voor u maken. U kunt zelf back-ups terugplaatsen of ons vragen dit te doen. We staan binnen en buiten kantooruren, dag en nacht voor u klaar.

Eenvoudig herstellen

Grondige controle

Om er zeker van te zijn dat een back-up altijd slaagt ontvangen we dagelijks een rapport waarmee we de succesvolle uitvoer van alle back-up taken goed controleren. Zo bent u altijd verzekerd van een complete back-up.

Grondige controle

Controlepanelen

Om accounts aangemaakt met een controlepaneel als DirectAdmin te kunnen herstellen maken wij lokaal zogeheten account back-ups - zonder data. Zo kunnen accounts op de normale manier hersteld worden.

Controlepanelen

Verantwoording

Een goede back-up oplossing wordt vaak onterecht als een luxe en onnodige kostenpost gezien. Als u een fout maakt en die website waar u al weken mee bezig bent verliest dan kost u dit over het algemeen veel meer dan een goede back-up oplossing u zou kosten.

Hoe gaat u het uitleggen als uw server faalt en de websites van uw klanten zijn opeens allemaal verdwenen? Een goede en onfaalbare back-up oplossing is een, wat ons betreft, onmisbaar onderdeel van elke professionele en goed ingerichte hosting omgeving.

Maatwerk oplossing

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen worden webhosting pakketten dagelijks, wekelijks en maandelijks en Managed VPS pakketten dagelijks grondig door ons geback-upt. Maar ook voor andere producten en diensten kunnen wij u een back-up oplossing aanbieden.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een passend op uw situatie aansluitend voorstel van ons ontvangt.

Stuur ons een bericht