Websiteadres wijzigen

Zou u uw website graag naar een andere domeinnaam willen verhuizen maar weet u niet goed hoe u dit op een goede en zorgvuldige manier aanpakt? Voor een eenmalig bedrag zorgen wij ervoor dat uw website verplaatst wordt.

Zodra u ons inschakelt zullen we de primaire domeinnaam van uw webhosting pakketten wijzigen, website- en configuratiebestanden aanpassen, een nieuw gratis SSL-certificaat voor u genereren en uw oude domeinnaam naar uw nieuwe domeinnaam verwijzen.

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Gebruik dan de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen. Vergeet hierbij niet uw oude en nieuw domeinnaam, de gebruikersnaam van het webhosting pakket waarom het gaat en eventuele bijzonderheden te vermelden.

Het gebruik maken van deze dienst kost eenmalig € 24,99 ex. BTW (€ 30,24 in. BTW)

Wijzig uw domeinnaam

Wilt u graag onze hulp inschakelen om op een professionele en snelle manier een andere domeinnaam aan uw bestaande website te koppelen?

Door gebruik te maken van de onderstaande knop kunt u direct contact met ons opnemen, we zullen dan zo snel mogelijk een migratie moment met u afspreken.


Stuur ons een bericht