Blog

Webhosting nieuw: Sitebuilder

SITEBUILDERWEBHOSTINGTEMPLATESWEBSITE

Onze webhosting nieuw pakketten zijn onlangs in een update voorzien van een zeer uitgebreide en makkelijk te gebruiken sitebuilder. Met een sitebuilder bouwt u eenvoudig, zonder enige technische kennis, een professioneel uitziende website. U kunt kiezen uit meer dan 150 thema's welke u geheel naar eigen smaak kunt aanpassen.

De Sitebuilder van Site.pro is inbegrepen bij al onze webhosting nieuw pakketten zonder dat u hier extra voor hoeft te betalen.

Ga naar het klanten controlepaneel, klik in het linker menu op ‘Webhosting nieuw’ en klik vervolgens op uw webhosting pakket. Links bovenaan vindt u het kopje ‘Sitebuilder’ met daaronder een overzicht van uw domeinnamen. Klik op de knop ‘Openen’ achter een van deze domeinnamen om de Sitebuilder te openen.

De Sitebuilder wordt geleverd met meer dan 150 thema’s en een zogeheten WYSIWYG (What You See Is What You Get) interface waarmee iedereen, ongeacht hoeveel technische kennis u heeft, een website kan bouwen.

Zo kunt u onder andere het door U gekozen thema naar eigen inzicht aanpassen, zoveel pagina’s aanmaken als u maar wilt en gebruik maken van diverse handige widgets.