Blog

Zo gaan we in stappen vooruit

WEBHOSTINGRESELLER WEBHOSTINGMANAGED VPSDNSSECIPV6LSCACHEREDISLITESPEED

3 maart was het precies 15 jaar geleden dat we voor het eerst onze deuren openen. Nu, 15 jaar later, verzorgen we dagelijks de hosting behoefte voor duizenden kleine- en grote klanten. Van particulieren tot overheidsinstellingen en van zzp’ers tot grote multi nationals.
De techniek heeft niet stil gestaan en ditzelfde geldt voor onze diensten. Pakketten zijn door de jaren heen veranderd, uitgebreid, aangepast en van nieuwe mogelijkheden voorzien.

Met de komst van onze Webhosting Nieuw-, Reseller Webhosting Nieuw- en Managed VPS-pakketten zullen we ons dit jaar richten op het “gelijktrekken” van ons aanbod.

De eerste stap is al in gang gezet. Klanten welke op dit moment een ouder Plesk webhosting pakket hebben worden verhuisd naar ons nieuwe platform. Hierdoor krijgen zij toegang tot veel van de extra’s waarvan klanten met een nieuwer pakket al langer profiteren.

Denk hierbij aan: Litespeed – snellere website, een mobiel geschikt controlepaneel, in- en uitgaande SpamExperts spamfilter, bescherming via Patchman, clamav en Imunify360, geavanceerde caching methodes waaronder LSCache en Redis, SSH-toegang, moderne webmail clients, meer opslagruimte en het vervallen van het harde dataverkeer limiet.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe versie van ons klanten controlepaneel. Deze zal in de loop van dit jaar eerst in beta en later als definitief eindproduct gelanceerd worden. Deze update is o.a. voorzien van diverse uitbreidingen, nieuwe mogelijkheden en een lange lijst aan bugfixes en andere verbeteringen.

Andere agendapunten zijn onder andere: het implementeren van DNSSEC voor alle door ons gehoste internet adressen, het afronden van de IPv6 implementatie op al onze servers en het verder uitbreiden van ons virtualisatie platform in Steenbergen.

Natuurlijk houden wij u, zoals u dat ondertussen van ons gewend bent, goed, duidelijk en gedetailleerd op de hoogte. Dit doen we via website, social media en onze mailinglist.

Uw feedback is van groot belang. Als u een idee of suggestie heeft voor het verder verbeteren van onze diensten of dienstverlening dan horen wij dit graag.
Chat met ons