Webhosting met SSH toegang

Na maanden te hebben getest voegen we vandaag voor alle klanten met een Webhosting Compleet, Webhosting Completer en Webhosting Compleetst pakket SSH toegang toe.

Op veler verzoek is het vanaf vandaag mogelijk om via SSH met uw Webhosting pakket te verbinden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw publieke sleutel via Plesk (het webhosting controlepaneel) aan uw account toe te voegen. Zodra u dit heeft gedaan kunt u met behulp van uw Webhosting gebruikersnaam met SSH verbinden.


We hebben veel tijd en zorg besteed aan het op een veilige manier toestaan van SSH toegang voor onze klanten. Zo wordt er onder andere een IP whitelist door ons bijgehouden, wordt SSH activiteit grondig gelogd en (proactief) in de gaten gehouden en is het alleen mogelijk om met toegestane publieke sleutels met SSH te verbinden.


De SSH toegangsoptie bevindt zich momenteel in een publieke beta fase. De komende tijd zullen we op basis van de feedback van onze klanten functionaliteit toevoegen. Wilt u meer weten over SSH toegang of heeft u hulp nodig bij het instellen hiervan? Gebruik dan de blauwe knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons