Managed VPS

Managed VPS Premium vergelijken

Onze Managed VPS pakketten worden gebruiksklaar opgeleverd zodat u direct aan de slag kan. Hier vindt u een uitgebreid en duidelijk overzicht van onze Premium Basis, Premium Pro en Premium Plus pakketten.

← Managed VPS pakketten


Managed VPS
Premium Basis
Managed VPS
Premium Pro
Managed VPS
Premium Plus
Processorkracht 1 CPU core 2 CPU cores 4 CPU cores
Geheugen 1024 MB 4096 MB 8192 MB
Opslagruimte (SSD) 50 GB 150 GB 300 GB
Dataverkeer 1000 GB 5000 GB 10000 GB
IP adressen 1× ipv4 & /64 ipv6 1× ipv4 & /64 ipv6 1× ipv4 & /64 ipv6
Controlepaneel Directadmin Directadmin Directadmin
Server beheer basis basis basis
Service level agreement optie optie optie
Netwerk verbinding 1000 mbps 1000 mbps 1000 mbps
Back-ups dagelijks dagelijks dagelijks
Back-ups zelf herstellen ja ja ja
Nameservers ja ja ja
Monitoring ja ja ja
SSH toegang op gebruikersniveau op gebruikersniveau op gebruikersniveau
Besturingssysteem Almalinux 8 Almalinux 8 Almalinux 8
Server locatie Nederland Nederland Nederland
Prijs per maand € 54,99 /maand
(€ 66,54 /maand in. btw)
€ 69,99 /maand
(€ 84,69 /maand in. btw)
€ 114,99 /maand
(€ 139,14 /maand in. btw)
Oplevering binnen 1 werkdag binnen 1 werkdag binnen 1 werkdag

Gebruiksklaar geleverd

Gebruiksklaar geleverd

De server wordt gebruiksklaar en op basis van uw wensen en benodigdheden binnen één werkdag aan u opgeleverd. Zo kunt u de server direct in gebruik nemen. Wij installeren, configureren, beheren, back-uppen, beveiligen en monitoren de server voor u.

Directadmin is dé standaard

Directadmin is dé standaard

Al onze servers worden standaard geleverd met het Directadmin controlepaneel. Hiermee kunt u eenvoudig accounts aan u server toevoegen en de websites van uzelf en uw klanten beheren. We maken dagelijks een back-up en slaan deze op een andere server voor u op.

Geavanceerde monitoring

Geavanceerde monitoring

We houden uw server continu op meer dan honderd verschillende punten in de gaten. Als er een probleem wordt geconstateerd of als er een probleem dreigt te ontstaan dan zullen wij zo snel mogelijk handelen om een storing op uw server te voorkomen of op te lossen.

Service level agreement

Service level agreement

Als u opzoek bent naar bepaalde zekerheden zoals een gegarandeerde reactietijd binnen en buiten kantooruren, een server en netwerk uptime garantie dan is het afsluiten van een service level agreement of het uitbreiden van de server beheer overeenkomst mogelijk.

Speciaal voor grootverbruikers

Speciaal voor grootverbruikers

Naast de hierboven getoonde Premium pakketten bieden we ook een 3-tal Power pakketten aan. De naam zegt het al; deze pakketten bieden net wat meer, vanaf 16 GB geheugen, 4 cores en 300 GB SSD opslagruimte.

Weet u niet zeker welk Managed VPS pakket het meest geschikt zou zijn voor uw use case? Neem dan vrijblijvend contact met u op. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren, adviseren en ondersteunen bij het maken van uw keuze.
Direct aan de slag

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u direct mogelijk aan de slag? Dan kunt u via de onderstaande knop direct één van onze Managed VPS pakketten bestellen, na bestelling gaan wij direct voor u aan de slag.

Als u specifieke wensen of eisen heeft met betrekking tot de configuratie van uw server dan kunt u dit na het plaatsen van uw bestelling direct aan ons doorgeven. Wij houden hier dan zo goed mogelijk rekening mee bij het installeren van uw nieuwe server.Stuur ons een bericht