Een back-up plugin voor u en uw klanten

Voor Managed VPS klanten met daarop het DirectAdmin controlepaneel bieden we voor € 14,95 per maand – € 18,09 per maand incl. 21% BTW – de eenvoudig te gebruiken en uitgebreide DirectAdmin Backup Manager aan.

De DirectAdmin Backup Manager integreert naadloos in het controlepaneel en stelt u en uw klanten in staat om eerder gemaakte back-ups via een eenvoudig te gebruiken interface terug te plaatsen. Denk hierbij aan bestanden, folders, e-mailadressen en databases.

U kiest er zelf voor of uw klanten op gebruikersniveau toegang hebben tot deze plug-in. Als u liever zelf – gratis of tegen betaling – back-ups voor uw klanten terugplaatst dan kunt u gebruikersniveau toegang door ons uit laten schakelen zodat u alleen toegang heeft.

De door deze plug-in gemaakte back-ups zijn incremental wat betekend dat alleen wijzigingen – na een eerste back-up – verwerkt worden. Dit scheelt onder andere veel opslagruimte en tijd.

Veilig opgeslagen

De back-ups welke wij voor u maken worden veilig in een ander datacenter, op een ander netwerk en op een redundant uitgevoerde back-up server opgeslagen. De gemaakte back-ups kunt u met de plug-in zelf herstellen.

Veilig opgeslagen

Een week retentie

Al onze Managed VPS-pakketten worden geleverde met een retentie van 7 dagen. Dit betekent dat we dagelijks back-ups voor u maken en deze 7 dagen lang voor u opslaan. Na 7 dagen wordt de oudste back-up overschreven.

Een week retentie

Zelf back-ups opslaan

Als u dat wilt kunnen we u helpen met het zelf opslaan van back-ups. Dit kan lokaal of naar een andere opslagdienst zoals FTP of S3 storage zijn. Ook als u ervoor kiest zelf back-ups te maken blijven wij ook voor u back-uppen.

Zelf back-ups opslaan

Controlepaneel

Backup Manager integreert naadloos in het DirectAdmin controlepaneel. U en uw klanten kunnen via de plug-in zelf back-ups terugplaatsen. Als u dat toch liever zelf niet wilt doen dan kunnen wij dit kosteloos voor u doen.

Controlepaneel

Heldere notificaties

Na het afronden van elke back-up wordt er via het DirectAdmin Message System een notificatie verstuurd. Zo kunt u in één oogopslag zien of uw back-up geslaagd is. Natuurlijk monitoren wij de notificaties voor u.

Heldere notificaties

Volledige back-ups

Standaard maken wij volledige back-ups, dit om zogeheten disaster recovery mogelijk te maken. Een server back-up kan in het geval van een serieus server probleem worden gebruikt om uw data te herstellen.

Volledige back-ups

Backup Manager

De DirectAdmin Backup Manager plug-in heeft een duidelijk, eenvoudig te gebruiken interface voor beheerder, reseller en gebruiker en is naadloos geintergreerd in het populaire veel gebruikte DirectAdmin controlepaneel, gratis geleverd bij elk van onze Managed VPS-pakketten.


Direct aan de slag

We bieden u kant-en-klare, complete Managed VPS-pakketten tegen een scherp maandelijks tarief. Onze Managed VPS-pakketten worden gebruiksklaar en compleet opgeleverd.

Kies én bestel uw Managed VPS-pakket en u ontvangt binnen één werkdag uw inloggegevens.