Webhosting containers

Webhosting containers

Wij plaatsen elk standaard-, WordPress- of reseller webhosting pakket in een eigen virtuele container. Deze virtuele container is onder andere voorzien van een gegarandeerde hoeveelheid server capaciteit waaronder processorkracht, geheugen, schrijf- en leessnelheid.

Website Webhosting containers

Met CloudLinux delen wij een server op in verschillende “hokjes” (ofwel kleine virtuele server(tjes)). Elke webhosting klant krijgt een eigen “hokje” met een garandeerde hoeveelheid server capaciteit waarin zij hun website, webshop of applicatie kunnen draaien.

De hoeveelheid beschikbare server capaciteit (processorkracht, geheugen, schrijf- en leessnelheid) is afhankelijk van het webhosting pakket waarvoor u kiest.

De server capaciteit welke zit inbegrepen bij ons kleinste standaard webhosting pakket (Compleet) is over het algemeen voldoende voor ~90% van onze klanten. Heeft u een drukbezochte website of grotere webshop? Dan is een groter webhosting pakket wellicht beter voor u geschikt.

Webhosting keuzehulpGa naar

Als u hulp of advies nodig heeft bij het uitkiezen van één van onze standaard-, WordPress- of reseller webhosting pakketten dan kunt u de ronde knop rechtsonderaan deze pagina gebruiken om contact met ons op te nemen.

Inbegrepen bij een container zijn o.a.:

ProcessorkrachtProcessorkracht (CPU)

Een gegarandeerde hoeveelheid processorkracht (cores CPU). Tot max. 6 cores CPU bij een WordPress webhosting (Compleetst) pakket.

GeheugenGeheugen (RAM)

Een gegarandeerde hoeveelheid geheugen (RAM). Tot max. 8192 MB geheugen bij een WordPress webhosting (Compleetst) pakket.

PHP versie & configuratiePHP versie & configuratie

De keuze uit PHP 5.6, PHP 7.x en PHP 8.x. Het wijzigen van de PHP-configuratie en het in- en uitschakelen van PHP modules en extensies.

Kies zelf uw PHP versie

Kies zelf uw PHP versie

Via de PHP Selector in het controlepaneel kiest u zelf welke PHP-versie er op uw pakket wordt gebruikt, welke PHP extensies er beschikbaar zijn en welke waardes u aan bepaalde PHP instellingen meegeeft.

Inzage in uw verbruik

Inzage in uw verbruik

Resource Usage in het controlepaneel geeft u een beeld van uw huidige verbruik en maakt uw historisch verbruik doorzoekbaar. Ook als er zich problemen hebben voorgedaan dan worden deze daar benoemd.

Schaalbare capaciteit

Schaalbare capaciteit

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u tot wel 6 cores (CPU), 8 GB geheugen (RAM) en een schrijf-/leessnelheid van 50 MB/s tot uw beschikking. Ideaal voor drukbezochte websites en grotere webshops.

Veilig en gescheiden

Veilig en gescheiden

Containers zijn veilig, elke klant heeft een eigen container en kan hierdoor de performance voor andere klanten niet nadelig beïnvloeden of bij bijv. een fout de server overbelasten en onbereikbaar maken.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Contact opnemenBestellen

Direct aan de slag

Heeft u een keuze kunnen maken? Gebruik dan de onderstaande knop om één van onze webhosting pakketten te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Direct bestellenBestellen