Webhosting

Webhosting containers

Al onze webhosting pakketten draaien in een eigen container met een gegarandeerde hoeveelheid processorkracht (cpu), geheugen (ram), lees- en schrijfsnelheid (io) en opslagruimte.

← Webhosting pakketten


Wat is een container?

Wat is een container? Onze webhosting servers zijn onderverdeeld in zogeheten containers. Een container heeft een toegewezen hoeveelheid processorkracht (CPU), geheugen (RAM), maximaal toegestane hoeveelheid processen en een maximaal toegestane schrijf/lees snelheid (IO).

In feite geven we elke webhosting klant een eigen stukje server waarop zijn of haar website of websites draaien, geïsoleerd van de andere websites op dezelfde server.

Door onze webhosting pakketten in containers te plaatsen zorgen we voor een veilige, stabiele en betrouwbare omgeving voor de websites van onze klanten.

Doormiddel van het bijgeleverde webhosting controlepaneel heeft u onder andere inzage in uw container verbruik, kunt u de op uw webhosting pakket gebruikte PHP-versie wijzigen en kunt u PHP extensies en waarden (zoals max_execution_time, memory_limit en max_input_vars) wijzigen.


Voordelen van containers

Voordelen van containers Containerisatie maakt onze webhosting pakketten betrouwbaar: U heeft geen last van de websites van andere klanten op dezelfde server en zij hebben geen last van uw websites.

Containerisatie maakt onze webhosting pakketten veilig: Elke klant draait op zijn eigen afgeschermde stukje server waardoor de toegang en invloed van een enkele klant verwaarloosbaar is.

Containerisatie maakt onze webhosting pakketten schaalbaar: Als u meer capaciteit nodig heeft dan kunnen we uw webhosting pakket eenvoudig en zonder enige onderbreking voor u opwaarderen.
Containers voor elke dienst

Containers voor elke dienst

De accounts welke een reseller aanmaakt onder zijn of haar pakket worden ook in een eigen container geplaatst. Containerisatie is ook (tegen betaling) beschikbaar voor klanten met een Managed VPS pakket.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht