Service Level Agreement

Klanten beoordelen ons met een 9.2. 100% zal ons aanbevelen.

“Super bedrijf, ik word altijd professioneel en snel geholpen. Één en al lof over dit bedrijf, kan het iedereen aanraden.”

Door voor een Service Level Agreement te kiezen kiest u voor harde garanties en zekerheden voor uw hosting of server omgeving. Zo garanderen wij bijvoorbeeld een netwerk & server up-time, reageren wij binnen een in uw Service Level Agreement afgesproken aantal uur (zowel binnen als buiten kantooruren) en krijgt u prioriteit bij ondersteuning. Als u één van onze Managed VPS pakketten besteld dan kunt u als u dit wilt een Service Level Agreement mee bestellen.

Managed VPS

Ideaal te combineren met één van onze Managed VPS pakketten

Onze Service Level Agreements zijn te combineren met een Managed VPS pakket. Dit omdat een goed onderhouden en beveiligde server op hoogwaardige hardware en aangesloten op een betrouwbaar netwerk een vereiste is voor garanties en zekerheden.


Meer over Managed VPS

Colocatie

Laat ons een maatwerk Service Level Agreement samenstellen

Maar ook als u Colocatie bij ons afneemt is een Service Level Agreement mogelijk. Neem contact met ons op. Op basis van uw wensen en eisen stellen we vrijblijvend een maatwerk overeenkomst voor u samen welke aansluit op hetgeen waarnaar u op zoek bent.


Neem contact met ons op

Enkele Voordelen

De betrouwbaarheid van een Service Level Agreement is afhankelijk van de partij welke deze aanbiedt, daarom kiest U voor ons:

Garanties

Uw server is altijd en overal bereikbaar

Als u ons de hardware, software en netwerk verbinding van uw server laat verzorgen bieden wij u een server- en netwerk up-time garantie. We zijn zo zeker van onze zaak dat u uw geld terug krijgt als wij deze garantie niet waar kunnen maken.

Zekerheden

Wij bieden de zekerheid van goede afspraken

Door ervoor te zorgen dat wij binnen de afgesproken tijden handelen kunt u zorgeloos ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van of problemen met uw server. Elk probleem wordt proactief door ons opgepakt.

Combineren

Uw server moet aan bepaalde eisen voldoen

Om u bepaalde garanties en zekerheden aan te kunnen bieden moet de basis goed zijn. Dit betekend dat wij u alleen een Service Level Agreement aan kunnen bieden als u een Managed VPS of Server Beheer pakket bij ons afneemt.

Maatwerken

Laat ons uw Service Level Agreement samenstellen

Een Service Level Agreement is veelal Maatwerk. Vertel ons precies wat voor u belangrijk zijn en wij zorgen voor een vrijblijvend voorstel. Ook als u op zoek bent naar advies of meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kennis en ervaring

We hebben meer dan 12,5 jaar ervaring en ons team beschikt over een schat aan kennis. We hosten meer dan tienduizend websites en beheren ruim vierhonderd servers. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en 100% zal ons aanbevelen (bron: Kiyoh).

Wayne Parker Kent
Invictus online marketing
XSENS
Lief! Lifestyle
Belastingsamenwerking West-Brabant
Famme
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Vrouwblog

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons