Website probleem oplossen

Verstuurd uw website spam, toont deze voor u onbekende inhoud, krijgen bezoekers een waarschuwing bij bezoek of werkt deze niet meer zoals het hoort? Dan is uw website waarschijnlijk gehackt, wij kunnen dat vaak voor u oplossen.

Het terugplaatsen van een eerder gemaakte back-up kan in sommige gevallen het probleem oplossen maar helaas werkt dit niet altijd. Het kan namelijk goed dat uw website al langere tijd gehackt is of dat deze ‘lek’ is waardoor het probleem snel terugkeert.

Als u onze malware opruimen-service inschakelt gaan onze medewerkers actief aan de slag met het opschonen van uw website en de bijbehorende bestanden.

Mocht er binnen 30 dagen na onze werkzaamheden toch weer malware op uw website aanwezig zijn dan lossen we dit voor u op. We zullen u ook adviseren hoe u in de toekomst soort gelijke problemen kunt voorkomen en een aantal aandachtspunten meegeven.

Deze dienst is No Cure, No Pay. Kunnen we het probleem met uw website niet oplossen dan betaalt u niets. Wilt u gebruik maken van deze dienst? Gebruik dan de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen, vermeld uw website en wij gaan direct aan de slag.

Het gebruik maken van deze dienst kost eenmalig € 99,99 ex. BTW (€ 120,99 in. BTW)

Laat ons u helpen

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van een website probleem en kommt u er zelf niet uit? Schakel dan direct één van onze support helden in.

Nadat we uw verzoek tot hulp ontvangen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met ons op.


Stuur ons een bericht