Nieuws

Git versiebeheer nu op webhosting

GITWEBHOSTINGGITHUB

Vanaf nu wordt Git versiebeheer ondersteund op al onze webhosting pakketten. Zo kunt u eenvoudig in een team aan uw website werken en wijzigen direct naar uw webhosting pakket ‘deployen’.

Als u inlogt op het door ons bijgeleverde webhosting controlepaneel vindt u rechts onderin een nieuw rood icoontje ‘Git’. Klik op de knop ‘Initialize’ om Git voor uw website of websites in te schakelen. Auto deploy is nu ingeschakeld en u krijgt uw repository url en deploy path te zien. Met de knop ‘Settings’ kunt u het deploy path zelf aanpassen.

Door gebruik te maken van uw SSH toegang kunt u Git ook via de command line op uw Webhosting pakket gebruiken. Git functionaliteit is beschikbaar voor bestaande- en nieuwe klanten, de enige voorwaarde is dat u over een Webhosting Compleet, Completer of Compleetst pakket op één van onze Plesk servers beschikt.

In het geval van vragen of als wij u ergens bij kunnen helpen kunt u de ronde blauwe knop rechts onderaan onze website gebruiken om direct contact met ons op te nemen.