Zorgeloos groeien met uw website

Zorgeloos groeien met uw website

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Zorgeloos groeien met uw website

Ons webhosting Completer-pakket heeft vanaf nu geen harde limieten meer. Dit betekend dat u zorgeloos kan groeien met uw website zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over harde limieten. Wij zorgen ervoor dat er voldoende schijfruimte en dataverkeer is voor uw website.

 

Met onbeperkt bedoelen wij dat u zich geen zorgen hoeft te maken over harde limieten, wij zorgen er namelijk voor dat er altijd voldoende ruimte is voor uw website of websites. Alles wat met uw website te maken heeft zoals bestanden, databases en e-mailadressen vallen zonder twijfel onder de term “Onbeperkt”.

 

Wat niet de bedoeling is is dat u uw webhosting pakket bijvoorbeeld als back-up ruimte, downloadlocatie voor illegale bestanden of cloud opslag gaat gebruiken. Onze webhosting pakketten zijn bedoeld als betrouwbaar onderkomen voor uw websites en wij gaan er daarom ook vanuit dat u deze ruimte daarvoor gebruikt.

 

Natuurlijk moet er nog wel op letten dat uw website goed in elkaar wordt gezet en uw website ons hostingplatform - geheugen, CPU-capaciteit etc. - niet overbelast, u deelt deze server namelijk met andere klanten. Door ons hostingplatform goed in de gaten te houden kunnen wij overlast preventief voorkomen.

 

Bij klanten met een bestaand webhosting Completer-pakket zijn de opslag-/schijfruimte limieten ondertussen geschrapt en voor nieuwe klanten staat zo’n pakket stand-by om direct geleverd te kunnen worden. Voor vragen of als u hulp nodig heeft kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen.