Blog

Website wijzigingen en webhostingEerder vandaag hebben we een nieuwe versie van onze website gelanceerd. Gebaseerd op de feedback welke wij de afgelopen weken van onze bezoekers hebben mogen ontvangen (waarvoor dank!) hebben wij onze website verder verbeterd.

 

Zo hebben we de navigatie bovenaan onze website aangepast, is het ‘fixed’ menu teruggekeerd op apparaten met een kleiner scherm zoals tablets en smartphones en hebben we darkmode ingebouwd welke bij zonsondergang automatisch wordt toegepast.

 

Verder hebben we een aantal pagina’s verduidelijkt door inhoud te schuiven en in sommige gevallen anders weer te geven.

 

Tot slot hebben we ons webhosting aanbod simpeler gemaakt:

 

Voortaan worden alle nieuwe webhosting pakketten met het Directadmin controlepaneel geleverd. Jaren geleden besloten we om naast Directadmin ook Cpanel als controlepaneel aan te bieden. De keuze was destijds gebaseerd op de feitelijke stilstand van de verdere ontwikkeling van Directadmin en de wens om een meer compleet pakket aan te bieden.

 

Tegenwoordig wordt Directadmin regelmatig van nieuwe (en betere) functies voorzien, hebben we eigen software voor de Directadmin hosting omgeving ontwikkeld en is de behoefte voor een alternatief controlepaneel sterk afgenomen. Zo worden vandaag de dag 9 van de 10 door ons verkochte webhosting pakketten al geleverd met Directadmin.

 

Klanten met een (ouder) Cpanel webhosting pakket kunnen deze natuurlijk blijven gebruiken. Daarnaast bieden wij de optie om gratis over te stappen naar een Directadmin webhosting pakket, hiervoor kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.


Meer over dit blog


Geplaatst op 22-09-2021 om 11:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
website directadmin webhosting controlepaneel


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/website-wijzigingen-en-webhosting

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht