Webhosting voor elk soort website

Webhosting voor elk soort website

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Webhosting voor elk soort website

Ongeveer 2 jaar geleden hadden we diverse webhosting pakket soorten, zo kon je bij ons speciale webhosting voor WordPress en zakelijke websites bestellen en waren er ook speciale webhosting pakketten voor webwinkels - Magento, Prestashop, etc.

 

Deze pakketten waren relatief populair, maar toch zat ons dit niet helemaal lekker. Het idee dat het ene pakket beter was dan de ander zinde ons niet. We willen al onze klanten de best mogelijke kwaliteit bieden en daarom voelde het niet goed om de ene klant een beter pakket te leveren dan de andere. We besloten hier iets aan te gaan doen.

 

Het resultaat hiervan zijn onze webhosting Compleet, Completer en Compleetst pakketten welke wij vandaag de dag aanbieden. Weg zijn de zakelijke, webwinkel en WordPress Webhosting pakketten, ons webhosting aanbod is versimpeld en daarmee voor klanten een stuk duidelijker geworden. Niet langer wordt er onderscheid gemaakt tussen ’t soort klant wat er gebruik van maakt maar passen wij het pakket aan op basis van het gebruik.

 

Hoe werkt dit? Alle websites zitten bij ons in een container. Deze container is een afgesloten stukje server waarop de website van de klant draait. Op basis van het softwarepakket wat de klant gebruikt - bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Magento of Drupal - past de container zich automatisch aan zodat er gebruik wordt gemaakt van de meest optimale server- en software configuratie. Zo haalt u altijd het hoogst mogelijke uit uw Webhosting pakket.

 

Technisch gezien was dit een uitdaging. We zijn begonnen met het inventariseren van de softwarepakketten welke door onze klanten het meest gebruikt worden. Vervolgens hebben we voor elk van deze softwarepakketten een zo optimale container samengesteld. Bijvoorbeeld: Installeert u als klant WordPress dan herkend de server dit en past deze automatisch uw container aan naar de door ons hiervoor samengestelde configuratie.

 

Als u gebruikt maakt van een ander softwarepakket of als u uw website zelf maakt dan wordt er gebruikt gemaakt van een algemene container. Deze container wordt proactief in de gaten gehouden en automatisch aangepast op basis van uw gebruik. We ondersteunen PHP versie 5.3 tot en met 7.0 en bieden u de mogelijkheid om bepaalde instellingen zoals het memory_limit, max_execution_time en upload_max_filesize aan te passen.

 

Bestel uw webhosting pakket op onze website en u kunt binnen 5 minuten aan de slag. Voor vrijblijvend advies, bij vragen of hulp kunt u de blauwe ronde knop rechts onderin gebruiken om direct contact met ons op te nemen zowel binnen als buiten kantooruren. Al onze Webhosting pakketten worden geleverd met een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Andere nieuwsberichten & blogs:
PHP 8.2 nu beschikbaar

PHP 8.2 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 12-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Geplaatst opGeplaatst op 15-12-2022

Prijswijziging .com-domeinen

Prijswijziging .com-domeinen

Geplaatst opGeplaatst op 01-08-2022

WordPress 6.0 nu beschikbaar

WordPress 6.0 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 07-06-2022

Onze API en gratis HostFact plug-in

Onze API en gratis HostFact plug-in

Geplaatst opGeplaatst op 30-05-2022

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Geplaatst opGeplaatst op 23-05-2022

Sluiten Hoe kunnen wij u helpen? Medewerker Medewerker Support is onlineSupport is online.
Chat met ons