Webhosting als beginpunt voor een succesvolle website

Webhosting als beginpunt voor een succesvolle website

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Webhosting als beginpunt voor een succesvolle website

We besteden veel tijd en zorg aan elk van onze producten, er wordt constant gewerkt aan het verder verbeteren van onze producten op basis van klanten feedback, nieuwe ontwikkelen en nieuw beschikbare software. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze webhosting pakketten welke de afgelopen 12 maanden vrijwel constant zijn verbeterd.

 

Als u een webhosting pakket bij ons huurt dan krijgt u net als bij vrijwel elke andere webhoster de beschikking over een vaste hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer, een webhosting controlepaneel en een grote hoeveelheid gratis te installeren apps zoals WordPress, Joomla en Drupal.

 

We gaan echter nog een stap verder. Zo worden alle websites op ons webhosting platform dagelijks gescand op softwarelekken en malware, draaien we een speciaal besturingssysteem wat de snelheid en stabiliteit van onze webhostingservers een boost geeft, geven wij toegang tot uw eigen back-ups via een apart controlepaneel en kunt u voor een klein maandelijks bedrag gebruik maken van ons eigen anti-spam platform voor zowel inkomende als uitgaande e-mail.

 

Dit gecombineerd met de service waaraan wij veel aandacht besteden en de betaalbare prijzen waarvoor onze webhosting pakketten beschikbaar zijn maken wat ons betreft een zeer aantrekkelijk beginpunt voor uw bestaande of nieuwe website. Mocht u uiteindelijk uw webhosting pakket ontgroeien dan denken wij met u mee over maatwerk oplossingen waarmee u probleemloos en zorgeloos verder kunt gaan groeien.

 

Zo bieden wij maatwerk oplossingen en Managed VPS pakketten aan welke over het algemeen dezelfde werkdag nog gebruiksklaar kunnen zijn. Door onze ruim 11 jaar ervaring op de hostingmarkt kunnen wij u in vrijwel elke hostingbehoefte voorzien en zijn wij een partner welke ook als de oplossing niet voor de hand ligt er voor u is.

 

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een voor u geschikt webhosting pakket? Bel ons dan op werkdagen van 9 tot 5 op 085-4006666 of chat via onze website met één van onze medewerkers. Wij nemen altijd ruim de tijd om u zo goed mogelijk en vrijblijvend bij te staan in de keuze voor één van onze producten.