Blog

We zijn officieel cPanel partner

We zijn officieel cPanel partner


De afgelopen paar maanden zijn we druk bezig geweest met het verhuizen van al onze webhosting klanten naar ons nieuwe cPanel webhosting platform.

 

Het verhuizen zal de komende maanden doorgaan totdat alle klanten – zowel degene met een nieuwer als met een wat ouder webhosting pakket – verhuisd zijn.

 

Om optimaal te kunnen ondersteunen bij het gebruik van cPanel en meer licentieopties aan onze Managed VPS-klanten te bieden zijn we eerder deze week cPanel partner geworden. We hebben ook de nieuwe licenties aan onze website en bestelformulieren toegevoegd.

 

Kies, bestel en betaal een van onze webhosting pakketten en u kunt direct met uw website of websites op ons nieuwe webhosting platform aan de slag.

 

Kiest u bij het samenstellen van een Managed VPS-pakket voor cPanel dan profiteert u mee met de software welke wij in het speciaal voor cPanel servers hebben ontwikkeld en de kennis en expertise welke wij door de jaren heen en als partner hebben opgedaan.

 

Mocht u vragen hebben over onze diverse cPanel hosting oplossingen of mochten we u ergens bij kunnen helpen dan horen we dit graag.


Volg ons op social media
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Chat met ons