We bestaan alweer 20 jaar, dank u wel voor uw vertrouwen

We bestaan alweer 20 jaar, dank u wel voor uw vertrouwen

Geplaatst opGeplaatst op 19-03-2024

Blog We bestaan alweer 20 jaar, dank u wel voor uw vertrouwen

Op 3 maart jl. was het precies 20 jaar geleden dat we onze deuren voor de eerste keer openden. In de afgelopen 20 jaar zijn we uitgegroeid van hostingprovider voor vrienden en familie tot een hostingprovider die met trots verantwoordelijk is voor de hosting van duizenden websites en het beheer van honderden servers.

 

De afgelopen jaren hebben we stevig geïnvesteerd in onder andere een compleet nieuw virtualisatieplatform, zijn we verhuisd naar een nieuw datacenter en hebben we onze website, ons controlepaneel en onze dienstverlening steeds verder verbeterd. De feedback van u als klant was hierbij onmisbaar.

 

Waar de afgelopen jaren in het teken stonden van meerdere grote stappen vooruit, zullen wij later dit jaar opnieuw een grote stap vooruitzetten.

 

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwste versie van ons klantcontrolepaneel. Niet alleen zal het uiterlijk worden aangepakt, om deze onder andere meer in lijn te brengen met onze website en supportpagina’s, er zullen ook veel nieuwe functies en mogelijkheden worden toegevoegd.

 

Zo ligt de focus onder andere op een compleet nieuw en aanvullend webhostingcontrolepaneel, een nieuwe beheeromgeving voor onze serverklanten en de introductie van nieuwe hulpmiddelen zoals het beheer van zogeheten “extra diensten”, waaronder Cloudflare, onze professionele spamfilter en Microsoft 365-abonnementen.

 

Dit is een groot project waarvoor we dan ook de tijd nemen. We hopen het eindresultaat in de loop van dit jaar aan u te kunnen presenteren en blijven ook tijdens het ontwikkeltraject goed naar de feedback van u als klant luisteren, zodat we deze direct kunnen verwerken in de nieuwe versie van ons klantcontrolepaneel.

 

 

Verder zal onze nieuwe, recent gelanceerde kennisbank verder worden uitgebreid met nieuwe artikelen, instructievideo’s en blijven we kijken naar hoe we onze diensten en dienstverlening verder kunnen verbeteren. Op deze manier hopen wij u ook de komende 20 jaar van dienst te kunnen zijn.

 

Rest ons al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen 20 jaar in ons hebben getoond. Hiervoor zijn wij erg dankbaar en we kijken ernaar uit om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Heeft u een vraag of heeft u ergens hulp bij nodig? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Andere nieuwsberichten & blogs:
Onze prijzen in 2024

Onze prijzen in 2024

Geplaatst opGeplaatst op 02-01-2024

Prijswijzigingen diverse domeinnamen

Prijswijzigingen diverse domeinnamen

Geplaatst opGeplaatst op 01-01-2024

PHP 8.3 nu beschikbaar

PHP 8.3 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 21-12-2023