Blog

Support: Vernieuwd en VerbeterdNa goed naar onze klanten en bezoekers te hebben geluisterd in de afgelopen paar maanden sinds de vorige grote update aan onze supportsystemen hebben we van het weekend onze chat, onze supportpagina’s en onze status pagina een facelift gegeven.

 

Direct contact is voor onze klanten en bezoekers uitermate belangrijk. De mogelijkheid om eenvoudig en snel in contact te komen met onze medewerkers, zowel binnen als buiten kantooruren, is iets wat door onze klanten en bezoekers zeer op prijs wordt gesteld.

 

Om dit directe contact nog beter te laten verlopen hebben we nu een nog eenvoudiger te gebruiken chatsysteem, zijn onze supportpagina’s duidelijker gemaakt en qua inhoud aanzienlijk verbeterd en hebben we een geautomatiseerde statuspagina toegevoegd waarop klanten eenvoudig kunnen zien of er gepland onderhoud gaande is of een storing bekend is.

 

De nieuwe supportpagina’s vindt u op https://support.xynta.com/ en de nieuwe statuspagina vindt u op https://status.xynta.com/. Binnen een aantal weken zullen we een aantal updates aan bestaande producten en een nieuw product aan u introduceren. Hou hiervoor ons weblog, onze socialmedia kanalen en onze website in de gaten!

 

(Vragen, opmerkingen? Schroom niet om dan direct gebruik te maken van onze vernieuwde en verbeterde chatknop!)


Meer over dit blog


Geplaatst op 30-07-2018 om 09:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
support contact


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/support-vernieuwd-en-verbeterd

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht