Openingstijden zijn zó 2014

Openingstijden zijn zó 2014

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Openingstijden zijn zó 2014

Net zoals als vrijwel elk ander bedrijf hanteren ook wij openingstijden. Onze telefonische helpdesk en de chat op onze website zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Toch laten wij u ook buiten kantooruren niet in de steek. Door gebruik te maken van ons ticketsysteem en in het geval van storingen van ons calamiteiten telefoonnummer zijn wij altijd bereikbaar wanneer u ons nodig heeft. Wij laten uw ticket nooit langer dan een dag onbeantwoord.

 

Eerder schreven we al over de implementatie van ons nieuwe ticketsysteem welke heeft plaats gevonden tegelijkertijd met de lancering van onze nieuwe website en ons nieuwe controlepaneel. Deze implementatie heeft ervoor gezorgd dat wij doelgericht aan de slag kunnen met het beantwoorden van al uw vragen. Alle door ons voor 17:00 ontvangen tickets worden gegarandeerd dezelfde dag nog beantwoord, elke dag. Spoedeisende ticket worden door het systeem automatisch herkend zodat er zodra wij zo’n ticket ontvangen direct actie kunnen ondernemen.

 

Daarnaast hebben we een vrij te gebruiken calamiteiten telefoonnummer. Op onze contactpagina vindt u een storing stappenplan waarmee u kunt controleren of u hinder ondervindt van een storing, mocht dit het geval zijn dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact met ons opnemen. Er is altijd een medewerker beschikbaar om direct met u mee te kijken en in het geval van een storing actie te ondernemen. Onze remote-hands medewerkers zitten op nog geen 10 minuten afstand van het datacenter zodat zij mocht dit nodig zijn direct voor u kunnen afreizen.

 

 

Daarnaast monitoren wij continu elk onderdeel van onze dienstverlening zodat wij niet hoeven te wachten totdat een klant een storing bij ons meld. Op deze manier kunnen we vaak ook preventief handelen om een potentiele storing te verhelpen voordat deze ontstaat. Kortom; hoewel er openingstijden op onze website staan zijn wij er dus ook voor u buiten kantooruren, u heeft nooit onnodig lang te wachten op antwoord en ook als u in het weekend aan het knutselen bent kunt u op ons aan. Daarbij zijn we continu bezig met het uitbreiden van de hulpmiddelen waarmee u veel handelingen zelf zonder tussenkomst van een medewerker kunt uitvoeren. Hierover op een later moment meer!