Onze vernieuwde statuspagina

Onze vernieuwde statuspagina

Geplaatst opGeplaatst op 12-01-2021

Blog Onze vernieuwde statuspagina

Na maandenlang bezig te zijn geweest met een nieuw eigen monitoring en rapportage systeem lanceren we vandaag officieel onze vernieuwde statuspagina.

 

Een belangrijk deel van onze dienstverlening is de informatievoorziening naar u als klant. Op de Homepage van onze vernieuwde statuspagina vindt u in één oogopslag de status van onze diensten, bekende storingen en een overzicht van geplande onderhoudswerkzaamheden.

 

 

Website check

Via de “Website check”-pagina kunt u controleren of er een probleem is met uw website of server (Zoals een bekende storing of gepland onderhoud). Nadat u een “Website Check” heeft uitgevoerd kunt u zich direct abonneren zodat u voortaan een e-mail krijgt in het geval van dat er een melding of update wordt geplaatst welke van toepassing is op uw website of server.

 

Website check

 

(Klanten met een eigen server kunnen in plaats van een websiteadres hun server hostname invullen. Weet u niet wat uw server hostname is? Neem dan gerust contact met ons op.)

 

 

Abonneren

Ook is het mogelijk om u te abonneren op individueel geplaatste meldingen. Dit doet u door een actieve of geplande melding te bekijken en vervolgens bovenaan de pagina op de knop “Abonneren voor updates” te klikken. U vult uw e-mailadres in, klikt op “Abonneren” en gebruikt de e-mail welke wij u kort daarna sturen om uw inschrijving te bevestigen.

 

 

What's next?

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze diensten en dienstverlening. Nadat er vorig jaar intens is geinvesteerd in een nieuw hosting en virtualisatie platform, een nieuw back-up platform, eigen IP-adressen en we lid zijn geworden van onder andere DNSBE, EurID, en RIPE zijn in 2021 onze “systemen” toe aan een grondige upgrade.

 

Onze vernieuwde statuspagina is hier het eerste voorbeeld van. Vele andere “systemen” welke veel van onze klanten regelmatig gebruiken zullen in de komende weken en maanden volgen. Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op!