Blog

Onze premium diensten uitgelegdOnze premium diensten zijn een verzamelnaam voor een aantal door ons aangeboden “ondersteunende” diensten. 

 

Handelingen welke normaal gesproken niet horen bij onze dienstverlening als hostingprovider zoals hulp bij websiteproblemen of het wijzigen van uw websiteadres kunnen via onze premium diensten wel door ons worden uitgevoerd. 

 

Met meer dan 17 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij u vrijwel bij elk soort handeling assisteren. In dit blog vertellen wij u over onze premium diensten, de handelingen welke bij elk van deze diensten is inbegrepen en waarvoor u deze in kunt zetten. 

 

 

Website en e-mail verhuizen

Wij verzorgen op een zorgvuldige en professionele manier de verhuizing van uw website en e-mailadressen vanaf uw oude hostingprovider. Nadat wij alle data hebben verhuisd zullen wij uw domeinnaam verhuizen. Zo voorkomen we dat uw website tijdens de verhuizing offline gaat. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft dan zullen wij met u bespreken wanneer deze offline kan worden gehaald voor verhuizing om te voorkomen dat u bestellingen mist.

 

(Bij de aanschaf van één van onze webhosting of WordPress hostingdiensten is onze verhuisservice gratis inbegrepen. Het verhuizen van een website kost €45,- excl. btw en het verhuizen van een e-mailadres kost €15,- excl. btw.)

 

 

Hulp op afstand

Wij bieden verregaande ondersteuning bij een breed scala problemen. Denk aan instelproblemen met uw e-mail en problemen bij het maken van een FTP- en SSH verbinding. Wij vertellen u, wanneer mogelijk, vooraf hoelang wij denken dat de werkzaamheden gaan kost waardoor u ongeveer weet wat het gaat kosten.

 

(Hulp op afstand kost € 15,- excl. btw per kwartier, wij doen onze best om u vooraf een prijsindicatie te geven – dit is niet in alle situaties mogelijk.)

 

 

Website dokter

Uw website werkt niet of werkt niet zoals het zou moeten, uw website is gehackt of uw website is besmet met een virus. In zulke gevallen kan de “Website dokter” uitkomst bieden: Wij repareren uw website, Beveiligen deze op professionele wijze en Zorgen ervoor dat eventueel aanwezige virussen en geïnjecteerde code verwijderd worden. Nadat we klaar zijn geven wij u 30 dagen garantie. Mocht er tijdens deze periode opnieuw een probleem met uw website ontstaan dan lossen wij deze, in de meeste gevallen, gratis voor u op.

 

(Het gebruik van de “Website dokter” kost € 150,- excl. btw per incident. Wij schatten vooraf in of het gebruik van deze dienst voor uw situatie mogelijk en geschikt is.)

 

 

Websiteadres wijzigen

Als u al een website heeft maar deze wilt verplaatsen naar een andere domeinnaam dan komen hier vaak meerdere technische handelingen bij kijken. In de meeste gevallen moet de website welke u heeft gebouwd worden aangepast zodat deze foutloos op de nieuw door u gekozen domeinnaam werkt, ook moet het hostingpakket aangepast worden zodat de nieuwe domeinnaam de primaire domeinnaam wordt. Wij zorgen ervoor dat uw website en hostingpakket op de juiste manier, en waar mogelijk zonder onderbreking, aangepast wordt.

 

(Het wijzigen van uw websiteadres kost € 15,- excl. btw per website.)

 

 

Website verplaatsen

Het verplaatsen van uw website, bijvoorbeeld van het ene naar het andere hostingpakket, kan een uitdaging zijn. De bestanden, databases en in sommige gevallen de e-mail moeten zorgvuldig overplaatst worden om ervoor te zorgen dat u niks kwijtraakt, ook zullen in sommige gevallen website configuratie bestanden aangepast moeten worden om ervoor te zorgen dat uw website op het nieuwe hostingpakket werkt. Voor een vast eenmalig bedrag zorgen wij ervoor dat uw website (en alle aanhangige data) verplaatst wordt. 

 

(Het verplaatsen van uw website kost € 30,- excl. btw per website.)

 

 

Mocht u na het lezen van dit blog vragen hebben over het gebruik van onze diensten of mocht er iets zijn waarbij wij u kunnen helpen dan kunt u natuurlijk, zowel binnen als buiten kantooruren, geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om u zo goed, snel en duidelijk mogelijk van dienst te zijn.


Meer over dit blog


Geplaatst op 15-11-2021 om 11:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
premium-diensten managed-hosting managed


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/onze-premium-diensten-uitgelegd

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht